Μαλλιά
Το νέο κούρεμα της Dua Lipa είναι ακόμη πιο εκκεντρικό από το χρώμα
Ιδέες Διακόσμησης
Τα πιο κατάλληλα χρώματα για βρεφικά υπνοδωμάτια!
DIY
Σήμερα θα κάνετε την πιο αγνή και φυσική μάσκα μαλλιών με ένα και μόνο συστατικό
Το look της Φαίης
Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/2
Home / Ζώδια / Προβλέψεις Τρίτη 8 Αυγούστου

Προβλέψεις Τρίτη 8 Αυγούστου

Μια ακόμα καυτή ημέρα ξημέρωσε και τα άστρα παίζουν το παιχνίδι τους μαζί τους… let’s play along και ας δούμε τι σκοπούς έχουν για σήμερα!
Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Μπορεί να συναντήσετε κάποιον που θα γίνει φίλος σας σήμερα ή μπορεί να συναντήσετε κάποιον μποέμ ή ανορθόδοξο τύπο… είναι φίλος σας και αυτός! Πιθανόν να σας εκπλήξουν και οι γνωριμίες που ήδη έχετε… σίγουρα δεν θα είναι μια βαρετή ημέρα!
Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Η φιλοδοξία σας προκαλείται σήμερα και αισθάνεστε ανεξάρτητες. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τις σχέσεις σας με τα αφεντικά, τους γονείς και τους φίλους λίγο τεταμένες αλλά hang in there. Επιπλέον, η σελήνη ακόμα σας επηρεάζει, οπότε χρειάζεται προσοχή. Μην συμφωνείτε με τίποτα σημαντικό αυτή την περίοδο.
Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Τα σχέδια σας για τα καλοκαιρινά  ταξίδια γίνονται δύσκολα σήμερα. Πρέπει να περιμένετε αλλαγές, ακυρώσεις και παρακάμψεις. Ομοίως, οι συζητήσεις για την πολιτική, τη θρησκεία και τα φυλετικά ζητήματα μπορεί να μην σας πάνε καλά συνεπώς αποφύγετε να μπείτε σε τέτοιες συζητήσεις!
Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Αυτή είναι μια δύσκολη μέρα. Επιπλέον, κάτι αναπάντεχο μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σας σε σχέση με τον τραπεζικό τομέα, το χρέος, τα στεγαστικά δάνεια, τα δάνεια, τις κληρονομιές και τα κοινά ακίνητα. Ελέγξτε τα πάντα για να παραμείνετε ενημερωμένοι.
Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος, επειδή ο Ήλιος και ο Άρης είναι στο ζώδιο σας δίνοντάς σας ενέργεια ! Σήμερα, όμως, η Σελήνη είναι απέναντί σας συνεπώς χρειάζεται προσοχή, εγκράτεια και ψυχραιμία. Μια μέρα είναι, θα περάσει…
Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Να έχετε επίγνωση του γεγονότος ότι τα πράγματα θα είναι απρόβλεπτα στην εργασία σήμερα. Διακοπές, διαφωνίες, αντικείμενα που έχουν τοποθετηθεί σε λάθος θέση και crashαρίσματα υπολογιστών είναι πιθανά. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις το απόγευμα!
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Τα κοινωνικά σας σχέδια μπορεί να αλλάξουν σήμερα.  Το ίδιο ισχύει για τα σχέδια που σχετίζονται με τον αθλητισμό ή δραστηριότητες με τα παιδιά ή τις τέχνες. Ωστόσο, αυτή είναι μια πολύ δημιουργική μέρα για εσάς, επειδή μπορείτε να καταλήξετε σε πρωτότυπες, εφευρετικές ιδέες.
Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Η ρουτίνα σας θα υποβληθεί σε κάποιες αλλαγές σήμερα. Ενδεχομένως, μια μικρή συσκευή μπορεί να καταρρεύσει ή μπορεί να συμβεί μια ελαφρά ζημιά. Μια απροσδόκητη συντροφια μπορεί να φτάσει στην πόρτα σας. Το απόγευμα, ίσως να θέλετε να κάνετε πάρτι! Ποιός ξέρει;
Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Μείνετε ψύχραιμοι σήμερα, γιατί αυτή είναι μια ταχέως μεταβαλλόμενη και απρόβλεπτη ημέρα. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι μια ημέρα επιρρεπής σε ατυχήματα, οπότε να είστε σε εγρήγορση. Το απόγευμα θα σας δώσει υπέροχο χρόνο για δημιουργική σκέψη. Παρ ‘όλα αυτά, να αναβάλετε τις σημαντικές αποφάσεις για σήμερα.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι μια καλή μέρα για να παρακολουθείτε τα χρήματά σας, την ταμειακή σας ροή και τα κέρδη σας, επειδή κάτι απρόσμενο μπορεί να επηρεάσει τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αποφύγετε οικονομικές αποφάσεις σήμερα το απόγευμα…
Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Αυτή είναι μια περίεργη μέρα με μερικούς τρόπους και μπορείτε να την αισθανθείτε. Υπάρχει ένα απρόβλεπτο στοιχείο στον αέρα, και είναι σοφό να το έχετε στο νου σας. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε σημειώσεις και να λάβετε δημιουργικές αποφάσεις αργότερα.
Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Κάτι που συμβαίνει στα παρασκήνια είναι απρόβλεπτο και ασταθές. Δεν είναι καλή ημέρα για σημαντικές αποφάσεις. Απλά κάντε την εργασία σας και συλλέξτε δεδομένα επειδή το μυαλό σας είναι πραγματικά δημιουργικό. Μόλις ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μπορείτε να αναλάβετε δράση!

Από: Γιώτα Κουτσάγια

Δείτε επίσης:

Προβλέψεις Δευτέρα 7 Αυγούστου

×