Ζώδια

Κάνε έναν Κριό να σε προσέξει με αυτό το έξυπνο τρικ!

Οι Κριοί είναι πολύ ιδιαίτεροι άνθρωποι και δυναμικές προσωπικότητες. Είναι δραστήριοι και δεν μπορούν να κάνουν παρέα ή να προσέξουν άτομα που δεν έχουν πολλά ενδιαφέροντα. Τους αρέσουν οι έντονοι χαρακτήρες και θέλουν στον περίγυρό τους ανθρώπους με πολλές και ποικίλες ασχολίες.

Αν λοιπόν είσαι άνθρωπος που αγαπάς να περνάς χρόνο στο σπίτι και σου αρέσει η ρουτίνα τότε ή θα πρέπει να αλλάξεις κάτι στην καθημερινότητά σου ή θα πρέπει να βρεις τον έρωτα σε ένα άλλο ζώδιο γιατί δεν πρόκειται να ταιριάξεις εύκολα με έναν εσωστρεφή και super κοινωνικό Κριό. Οι Κριοί γίνονται σπιτόγατοι μόνο για μκρά διαστήματα που είναι πιο πεσμένοι ψυχολογικά. Σε γενικές γραμμές όμως είναι άτομα κοινωνικά που αγαπάνε πολύ τις εξόδους και τη νυχτερινή ζωή!

Φρόντισε λοιπόν να αποκτήσετε κοινά ενδιαφέροντα. Αν νιώθεις ότι καταπιέζεσαι πολύ όταν βγαίνεις συνέχεια έξω τα βράδια και προτιμάς μια πιο ήρεμη ζωή, ίσως ήρθε η ώρα να αποδεχτείς πως αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Η σχέση με έναν Κριό είναι συνήθως μονόδρομος, ή θα πετύχει ή θα αποτύχει από το ξεκίνημά της. Οπότε αν είσαι ερωτευμένη με έναν Κριό θέσε από την αρχή κάποια standards, κάνε μερικές υποχωρήσεις και αποδέξου πως η ζωή σας θα είναι πολυάσχολη.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια και εμπόδια! Δείτε πως αντιδρούν μπροστά σε αυτά

Aυτοί είναι οι 12 χειρότεροι συνδυασμοί ζωδίων!

4 λόγοι για τους οποίους αξίζει να ενδώσεις…σε έναν Σκορπιό