Ζώδια

Τα 7 μεγάλα μυστικά της αστρολογίας που θα σε βοηθήσουν να προσελκύσεις μια νέα σχέση

Σύμφωνα με την αστρολογία είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να τα πας καλά ή όχι με κάποιον εκπρόσωπο της αστρολογίας. Ωστόσο υπάρχει και μια φιλοσοφία που αναλύει το κατά πόσο ταιριάζουν τα ζώδια σύμφωνα με το πόσο κοντά είναι μεταξύ τους στην κατάταξη των ζωδίων. Για παράδειγμα ένας Δίδυμος απέχει μια θέση από τον Ταύρο και από τον Καρκίνο.

#1. Αν ανήκεις στο ίδιο ζώδιο με το άτομο που σε ενδιαφέρει τότε να ξέρεις πως η σχέση σας έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει.

Γνωστό ζευγάρι: Marilyn Monroe – John Kennedy

#2. Αν απέχεις ένα ζώδιο με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει προετοιμάσου για αρκετές άβολες στιγμές στη σχέση σας.

Γνωστό ζευγάρι: Miley Cyrus – Liam Hemsworth

#3. Τα ζώδια που απέχουν 2 θέσεις στην αστρολογική κατάταξη πρόκειται να γίνουν πολύ καλοί φίλοι με…benefits! Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουν μια καθαρά σεξουαλική- φιλική σχέση.

Γνωστό ζευγάρι: Ryan Reynolds – Blake Lively

#4. Τα ζώδια με διαφορά 3 θέσεις στην κατάταξη θα περάσουν πολύ δύσκολα και θα βγάζουν ο ένας στον άλλον όλα τα ψυχολογικά τους θέματα.

Γνωστό ζευγάρι: Beyonce – Jay-Z

#5. Τα ζώδια με διαφορά τεσσάρων θέσεων έχουν συνήθως αρμονικές σχέσεις με αντοχή στον χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν τις διαφορές τους αλλά συνήθως είναι άτομα που μπορούν να συνεννοηθούν εύκολα μεταξύ τους.

Γνωστό ζευγάρι: Kim Kardashian – Kanye West

#6. Tα ζώδια που απέχουν 5 θέσεις είναι πολύ περύπλοκη υπόθεση. Είτε θα ταιριάξουν απόλυτα και θα νιώσουν σαν να βρήκανε το άλλο τους μισό ή θα νιώσουν σαν να έχουν σχέση με την προσωποποίηση του σατανά.

Γνωστό ζευγάρι: Tom Cruise – Katie Holmes

#7. Τέλος, τα ζώδια με διαφορά 6 θέσεις παρόλο που είναι εντελώς αντίθετα σαν προσωπικότητες καταφέρνουν να δέσουν απόλυτα μεταξύ τους.

Γνωστό ζευγάρι: Kate Middleton – Prince William

Διαβάστε περισσότερα:

Τα 3 ζώδια που θα δούνε την ερωτική τους ζωή να αλλάζει δραματικά τις επόμενες μέρες»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!