Ζώδια

Τα πιο μελαγχολικά ζώδια…από το περισσότερο προς το λιγότερο!

Κάθε ζώδιο περνάει τις μελαγχολικές του φάσεις αλλά υπάρχουν και κάποια ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στη μελαγχολία και την κατάθλιψη. Ας δούμε αναλυτικά τη λίστα με όλα τα ζώδια ξεκινώντας με αυτό που είναι πιο μελαγχολικό.

#1. Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι το πιο μελαγχολικό ζώδιο και συνήθως η ψυχολογία του έχει να κάνει με την εμφάνισή του. Όταν δεν νιώθει καλά με την εξωτερική του εμφάνιση…μπορεί να πέσει πολύ και στην ψυχολογία του.

#2. Ζυγός
Είναι ένα ζώδιο που σκέφτεται παράλληλα πολλά πράγματα και αυτό πολλές φορές τους μπερδεύει με αποτέλεσμα να νιώθουν μελαγχολία.

#3. Ιχθύς
Ο Ιχθύς θα μελαγχολήσει αρκετά και κυρίως για οικογενειακούς λόγους που είναι οι μόνοι που μπορεί να τον επηρεάσουν τόσο πολύ.

#4. Ταύρος
Όταν βρεθεί σε μια κατάσταση στην οποία βαριέται αμέσως θα νιώσει μελαγχολία και τίποτα δεν θα μπορέσει να του φτιάξει και πάλι τη διάθεση.

#5. Παρθένος
Είναι ένα ζώδιο που δεν σταματάει να σκέφτεται το μέλλον και τη ζωή του. Αυτή η συνεχής σκέψη για εξέλιξη τον αγχώνει και τον κάνει να νιώθει ευάλωτος.

#6. Σκορπιός
Ο Σκορπιός φοβάται πολύ το να πέσει ψυχολογικά και αυτό τον κάνει να πέφτει όντως στην ψυχολογία του.

#7. Δίδυμος
Ο Δίδυμος μελαγχολεί όταν νιώθει πως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχε αρχικά υπολογίσει.

#8. Κριός
Ένα πράγμα δεν μπορεί ο Κριός και αυτό είναι το να τον αγνοούν. Ευτυχώς αυτό δεν θα συμβεί σε καθημερινή βάση και έτσι δεν μελαγχολεί τόσο τακτικά.

#9. Αιγόκερως
Αν κάτι δεν του αρέσει στην εμφάνισή του θα πάει να το αλλάξει. Είναι γενικά από τα ζώδια που δεν θα αφήσει εύκολα την ψυχολογία του να πέσει.

#10. Λέων
Θα μελαγχολήσει μόνο όταν νιώσει πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τα θέλει.

#11. Τοξότης
Ο Τοξότης θα μελαγχολήσει μόνο αν νιώσει έντονη μοναξιά.

#12. Υδροχόος
Αν του πούνε πως δεν έχει δίκιο θα πέσει ψυχολογικά, ειδικά αν νιώσει ότι όντως αδίκησε κάποιον και ότι όντως είχε άδικο.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια σήμερα: «Ιχθύ, εξακολουθούν να σε φορτίζουν θέματα των αγαπημένων σου προσώπων»

Τα ζώδια που θα περάσουν κρίση στη σχέση τους τις επόμενες μέρες

Τα ζώδια που είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν έναν φίλο τους μέσα στον μήνα