Ζώδια

Τα τρικς που πρέπει να ξέρεις για να κερδίσεις έναν Αιγόκερω σε χρόνο dt!

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο με πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και ένα πολύ ενδιαφέρον ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα ζώδιο με πολύ χαρακτήρα και θα πρέπει να να τα δώσεις όλα για να το κατακτήσεις.

Κάποιοι θεωρούν πως είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια και ένα ζώδιο που αν το «χειριστείς» καλά μπορείς να το κερδίσεις – τι λέτε; Συμφωνείτε μαζί μας, ή όχι; Αν έχετε κάποια εμπειρία, τότε σίγουρα μπορείτε να μας απαντήσετε στην ερώτηση αυτή.

Πώς πρέπει όμως να τον αντιμετωπίσεις για να τον κάνεις δικό σου; Εφόσον οι Αιγόκεροι άνδρες είναι λάτρεις του σεξ είναι πολύ πιθανόν να πρέπει πρώτα να τους κερδίσεις στο σεξουαλικό κομμάτι.

Θα τους γοητεύσεις αν ακολουθήσεις τις τρελές φαντασιώσεις τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Γι’αυτό θα πρέπει να είσαι λίγο ανοιχτή σε όλα αυτά που θα σου ζητήσει να κάνεις -αν θες φυσικά να είσαι μαζί του. Διαφορετικά προχώρησε στο επόμενο ζώδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σου.

Και μπορεί αυτό να είναι το πρώτο στάδιο για να σε προσέξουν αλλά εσύ μπορείς να τους δείξεις σιγά σιγά και την υπέροχη προσωπικότητά σου που κρύβεις και περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία για να την φέρεις στην επιφάνεια!

Και που ξέρεις…μπορεί αυτή να τους εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο! Όταν δουν λοιπόν πως έχεις όλο το πακέτο, τότε σίγουρα θα σου αφιερώσουν την καθημερινότητά τους και που ξέρεις… Ίσως και ολόκληρη τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα 5 πράγματα θέλει ένας Δίδυμος από τη σχέση του