Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Αιγόκερε, ένα κεφάλαιο κλείνει και ένας νέος κύκλος αρχίζει»

Καλημέρα! Δείτε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

♈️ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα προλογίζει σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τομέα των προσωπικών σας. Με αφετηρία την σημερινή μέρα, ένας κύκλος στα αισθηματικά σας κλείνει και ένας νέος αρχίζει.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα η Νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας (υγεία) είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών που έρχονται σε αυτόν. Ένα κεφάλαιο κλείνει, ενώ ένα νέο ξεκινά.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα δείχνει πως μια κατάσταση ολοκληρώνεται και περνά σε ένα επόμενο, καλύτερο στάδιο.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού είναι ένας δείκτης σημαντικών αλλαγών σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αφορούν αυτούς τους τομείς.

♌️ΛΕΩΝ
Με τη Νέα Σελήνη αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείτε τις ιδέες σας στο περιβάλλον σας, αλλά και η αλληλεπίδρασή σας με αυτό.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον τομέα των οικονομικών σας σήμερα η Νέα Σελήνη και είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών στο πορτοφόλι σας.

♎️ΖΥΓΟΣ
Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, έτσι καταστάσεις φθαρμένες που ίσως σας πόνεσαν κλείνουν τον κύκλο τους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες προοπτικές.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη δείχνει πως κάποια παρασκηνιακή δράση, είτε δική σας, είτε τρίτων τελειώνει επεισοδιακά, ενώ καταστάσεις που σας πόνεσαν, κλείνουν οριστικά.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο φιλικό σας κύκλο, σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ή συλλογικές δράσεις με τις οποίες ασχολείστε ενδέχεται να υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές,
με την Νέα Σελήνη.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα προοικονομεί σημαντικές αλλαγές στην εργασία-καριέρα.
Ένα κεφάλαιο κλείνει, και ένας νέος κύκλος αρχίζει.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται σημαντικές αλλαγές, αφού καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, τελειώνουν και δίνουν την θέση τους σε νέες θετικότερες.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα η Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται αλλαγές σε οικονομικά τρίτων αλλά και στα βαθιά σας συναισθήματα, το αξιακό σας σύστημα και την επαφή σας με την ύλη.

Πηγή: Instagram/LitsaPatera 

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Φαραζή: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 11 ολόκληρα χρόνια από την τηλεόραση

Παναγιώτης Πετράκης: «Πήγα να δοκιμαστώ στο Λονδίνο και άντεξα μόνος τρεις μήνες»

«Μαύρο Ρόδο»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:30 στο Mega