Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Αιγόκερε, βλέπεις τη ζωή σου να αλλάζει»

Καλημέρα φίλοι μου!

♈️ΚΡΙΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος και του Ερμή στον Κριό ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του κυβερνήτη σας Ερμή στον Κριό ενισχύει την βοήθεια φίλων.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Κριό, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.

♌️ΛΕΩΝ
Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Κριό υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

♎️ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Κριό, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία) με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Κριό. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Διαβάστε ακόμα:

Κωστής Μαραβέγιας: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Τόνια Σωτηροπούλου -«Όταν την είδα κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου»

«Φοβάμαι μήπως ξαναβγάλω καρκίνο αν γυρίσω στην τηλεόραση»

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς!