Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Ιχθύ, μπορεί κάποια σχέδια να καθυστερούν, όμως η τύχη σε βοηθά»

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

♈ΚΡΙΟΣ
Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη.

♉ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Τοξότη. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

♊ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο σας κάνει να σκέφτεστε το γόητρό σας, όμως από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη.

♋ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Κάτι καθυστερεί, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

♌ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Ήλιου -κυβερνήτης σας- στον Τοξότη θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

♍ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

♎ΖΥΓΟΣ
Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα όμως δεν παύει να σας φορτίζει.

♏ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

♐ΤΟΞΟΤΗΣ
Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

♑ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε οικονομικά θέματα. Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

♒ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν μικρά βήματα.

♓ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!

Πηγή: Instagram/Λίτσα Πατέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Unsplash

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή πάνω στη μηχανή

 Σασμός: Καταιγιστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας! Έρχονται τα πάνω – κάτω

 Δανάη Παππά: Απαντά στο ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής της οικογένειας