Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Υδροχόε, από σήμερα “γλυκαίνει” το κλίμα στα προσωπικά»

Καλημέρα!

♈️ ΚΡΙΟΣ
Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Σελήνη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα!

♌️ ΛΕΩΝ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

♎️ ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Λέοντα φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Διαβάστε ακόμα:

Ευγενία Σαμαρά: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αφρική -Το “σ’ αγαπώ” στον Γιάννη Ποιμενίδη

Βασίλειος Κωστέτσος: Στο νοσοκομείο ο σχεδιαστής -Δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Καρέ καρέ η στιγμή που έμαθαν το φύλο του μωρού τους -Το σοκ, η συγκίνηση και οι πανηγυρισμοί (Βίντεο)