Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Υδροχόε, κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σου ζωή»

Καλημέρα!

♈️ΚΡΙΟΣ
Με την Σελήνη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- στους Διδύμους!

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

♌️ΛΕΩΝ
Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στους Διδύμους φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

♎️ΖΥΓΟΣ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- στους Διδύμους υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες: Ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε για το επεισόδιο στα MAD VMA -«Είστε καθόλου καλά;»

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας