Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Κριέ, ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σε προβληματίζει»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

♈ΚΡΙΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η δυσμενής όψη Άρη-Ουρανού μπορεί να ματαιώσει κάποια σχέδιά σας.

♉ΤΑΥΡΟΣ
Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

♊ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

♋ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

♌ΛΕΩΝ
Ο Άρης κάτω από την περιοριστική επίδραση του Ουρανού πιθανώς να φέρει εμπόδια ή δυσκολίες!

♍ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με την Παρθενίσια εξυπνάδα σας να βρείτε λύσεις!.

♎ΖΥΓΟΣ
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

♏ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δύσκολη όψη Άρη-Ουρανού που σας αγγίζει άμεσα, σήμερα μοιάζει να λειτουργεί… επιθετικά, μεγεθύνοντας ήδη πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Δείξτε σύνεση και υπομονή.

♐ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

♑ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

♒ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο με δύσκολες όψεις πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Μην είστε τόσο αυστηροί όμως με τους άλλους.

♓ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

Πηγή: Instagram/Λίτσα Πατέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Unsplash

Διαβάστε ακόμα:

 Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι

 Γη της Ελιάς -Spoiler: Η Ισμήνη χωρίζει τον Σάββα και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη ζωή της

 GNTM 4: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε