Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Λέων, έρχονται σημαντικές αλλαγές στον τομέα των προσωπικών σου»

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

♈️ΚΡΙΟΣ
Στο φιλικό σας κύκλο, σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ή συλλογικές δράσεις με τις οποίες ασχολείστε ενδέχεται να υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές,
με την Νέα Σελήνη.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα προοικονομεί σημαντικές αλλαγές στην εργασία-καριέρα.
Ένα κεφάλαιο κλείνει, και ένας νέος κύκλος αρχίζει.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται σημαντικές αλλαγές, αφού καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, τελειώνουν και δίνουν την θέση τους σε νέες θετικότερες.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα η Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται αλλαγές μεγάλου βεληνεκούς σε οικονομικά τρίτων αλλά και στα βαθιά σας συναισθήματα, το αξιακό σας σύστημα και την επαφή σας με την ύλη.

♌️ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη σήμερα προλογίζει σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τομέα των προσωπικών σας. Με αφετηρία την σημερινή μέρα, ένας κύκλος στα αισθηματικά σας κλείνει και ένας νέος αρχίζει.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η Νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας (υγεία) είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών που έρχονται σε αυτόν. Ένα κεφάλαιο κλείνει, ενώ ένα νέο ξεκινά.

♎️ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα δείχνει πως μια κατάσταση ολοκληρώνεται οριστικά και περνά σε ένα επόμενο στάδιο.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού είναι ένας δείκτης σημαντικών αλλαγών σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αφορούν αυτούς τους τομείς.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Νέα Σελήνη αλλάζει –ενδεχομένως και ριζικά- ο τρόπος που επικοινωνείτε τις ιδέες σας στο περιβάλλον σας, αλλά και η αλληλεπίδρασή σας με αυτό

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον τομέα των οικονομικών σας σήμερα η Νέα Σελήνη και είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών στο πορτοφόλι σας. Προσοχή στις ανατροπές!

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, έτσι καταστάσεις φθαρμένες που ίσως σας πόνεσαν κλείνουν τον κύκλο τους –ενδεχομένως και οριστικά- ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες προοπτικές.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη δείχνει πως κάποια παρασκηνιακή δράση, είτε δική σας, είτε τρίτων τελειώνει επεισοδιακά, ενώ καταστάσεις που σας πόνεσαν, κλείνουν οριστικά.

Πηγή: Instagram/LitsaPatera

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21/1

Η Σόφη Ζαννίνου εξομολογείται: «Το κενό που άφησε δεν μπορεί να αναπληρωθεί από κανέναν»

Σασμός: Καταιγιστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας -Ο Σταύρος υποβάλει μήνυση στον Αστέρη