Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: “Ιχθύες, βιαστείτε να τρέξετε τις υποθέσεις σας τώρα”

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Ένα κοινωνικό (επαγγελματικό) θέμα έρχεται στο προσκήνιο. Νέες ιδέες και νέα σχέδια θα μπορούσαν να αποδώσουν οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδιαίτερα ευνοϊκή η σημερινή ημέρα για να προωθηθούν νέα σχέδια, τα οποία βέβαια θα έχετε σχεδιάσει με πολύ προσοχή! Ο αυστηρός Κρόνος ελέγχει τα… πεπραγμένα σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όπως και αν έχουν, οι επί μέρους υποθέσεις σας, οι ημέρες αυτές ευνοούν τα σχέδιά σας. Προσέξτε όμως να μην δίνετε λαβές για… δυσμενή σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να επωφεληθείτε από την περίοδο αυτή, η οποία θα μπορούσε να διορθώσει πολλά χάρη σε φίλους σας.

ΛΕΩΝ
Η διαίσθηση σας βοηθά τα βήματά σας, τόσο σε θέματα εργασίας, όσο και σε οικονομικά θέματα. Θα κληθείτε όμως να αναλάβετε και υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή η σημερινή ημέρα. Θα σας δώσει τις ευκαιρίες ώστε να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να επιλύσετε διαφορές.

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω θα μπορούσε να προωθήσει θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια επαφή ή δημιουργική συζήτηση θα μπορούσε να βοηθήσει τα μελλοντικά σχέδιά σας. Αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ είναι μια καλή στιγμή να οργανώσετε τις κινήσεις σας για το επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά ώστε να προωθηθούν οι προσωπικές σας σχέσεις. Ευνοούνται επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να σας απασχολούν θέματα εργασίας (υγείας) όμως τόσο σε οικονομικά, όσο και θέματα δράσης, θα αποδώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Βιαστείτε να τρέξετε τις υποθέσεις σας τώρα που ο Ερμής -επικοινωνία- είναι ακόμα ορθόδρομος! Σήμερα πάντως πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν!

Πηγή: Litsa Patera / Instagram

Καλημέρα σας!

Photo Pinterest