Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: “Καρκίνοι, θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά”

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ
Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΖΥΓΟΣ
Με την Σελήνη στο ζώδιό σας ως το απόγευμα θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Τοξότη φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

Καλημέρα σας!

Πηγή: Instagram/ Λίτσα Πατέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Pinterest