Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: “Τοξότες, μην αμελείτε τη φροντίδα του οργανισμού σας”

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η δυσμενής όψη Άρη-Πλούτωνα μπορεί να ματαιώσει κάποια σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης κάτω από την περιοριστική επίδραση του Πλούτωνα πιθανώς να φέρει εμπόδια ή δυσκολίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με την Παρθενίσια εξυπνάδα σας να βρείτε λύσεις!.

ΖΥΓΟΣ
Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη απέναντί σας σήμερα μοιάζει να λειτουργεί σαν προσωπική Πανσέληνος, μεγεθύνοντας ήδη πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Δείξτε σύνεση και υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και τη φροντίδα του οργανισμού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στον Ταύρο με δύσκολες όψεις πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Μην είστε τόσο αυστηροί όμως με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα/Instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Pinterest