Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Σκορπιέ, καιρός για δράση, δεν σου ταιριάζει η απραξία»

♈️ ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη απέναντί σας φωτίζει τις σχέσεις σας, πιθανώς όμως να υπάρχουν και δυσκολίες στην συνεννόηση, λόγω ανάδρομου.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, πιθανώς να συναντάτε κάποια εμπόδια, ενώ σημαντικά αντρικά πρόσωπα ίσως σας χρειάζονται.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Την περίοδο αυτή είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά, όμως δεν αποκλείεται να επιτεθείτε άδικα ίσως σε πρόσωπα του περιβάλλοντος.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ασχοληθείτε με το σπίτι (ή την οικογένεια). Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Διαφυλάξτε σχέσεις.

♌️ ΛΕΩΝ
Διανύετε μια εντελώς αντιφατική περίοδο. Προωθήστε οικονομικά θέματα αλλά και θέματα της πατρική οικογένειας (ή ακίνητα).

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης από τον Κριό σας δημιουργεί και δράση και αντίδραση (β’ δεκ). Ρίξτε τους τόνους, η περίοδος έχει δεύτερες ευκαιρίες για σας.

♎️ ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια προσωπικές υποθέσεις. Προωθήστε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καιρός για δράση- δεν σας ταιριάζει η απραξία! Θα προωθήσετε σχέδια που θα αποδώσουν, αρκεί να μην κάνετε… πόλεμο!

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Την περίοδο αυτή πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά οικογενειακές υποθέσεις (β’ δεκ). Προωθήστε οικονομικά θέματα.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο. Είστε έτοιμοι να δράσετε και να επιβληθείτε στον χώρο σας.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη στον Ζυγό σας ανοίγει νέους δρόμους. Γενικά έχετε διάθεση για σημαντικές αλλαγές. Οι άλλοι όμως σας φέρνουν εκνευρισμό…

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ήλιος σε φιλική θέση για το ζώδιό σας ανοίγει νέους δρόμους, τους οποίους θα εκμεταλλευτείτε με την ενεργητικότητά σας.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα/Instagram

Φωτογραφία: Unsplash