Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Τοξότη, μία από τις ωραίες ημέρες της εβδομάδας τηρουμένων των αναλογιών»

♈️ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει τα θέλω σας στην πρώτη γραμμή, μολονότι δεν θα λείψουν από μέρους σας και κάποιοι παρορμητισμοί.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Πλούτωνα δείχνει πως κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες ίσως φέρουν εμπόδια…

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη από τον Κριό δείχνει για εσάς ότι θα είναι καθοριστική σήμερα η συμβολή των φίλων σας στην προώθηση των σχεδίων σας.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, τότε πιθανώς να έχετε διαπληκτισμούς με σημαντικά πρόσωπα, ενώ οι υπόλοιποι ασχολείστε με υποχρεώσεις.

♌️ΛΕΩΝ
Μπορείτε να δείτε σήμερα τα σχέδιά σας να προχωρούν, ένα διαδικαστικό ζήτημα όμως μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως μπαίνετε στην διαδικασία να ζυγίσετε ποιος σας «οφείλει» τι, καθώς η μέρα σήμερα στρέφει το βλέμμα σας στις βαθύτερες ανάγκες σας.

♎️ΖΥΓΟΣ
Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, ίσως αυτές τις μέρες έχουν εντάσεις, ενώ από οι του Οκτωβρίου έχουν σήμερα κάποια θέματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας, όσο περισσότερη πειθαρχία, τόσο το καλύτερο! Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια από τις ωραίες μέρες της εβδομάδας, τηρουμένων των αναλογιών! Ακόμα και αν συναντάτε εμπόδια, καταφέρνετε να πετύχετε στόχους.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σας δώσει σήμερα, προσέχετε όμως μήπως είστε πολύ σκληροί στον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω σας, το οποίο σχετίζεται με συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα. Σε γενικές γραμμές πάντως, εσείς κινείτε τα νήματα.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί μέσα στην ημέρα να έχετε ερωτηματικά ως προς οικονομικά ζητήματα, όμως το κλίμα κινείται σε γνώριμα πλαίσια.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα/Instagram

Φωτογραφία: Unsplash