Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Ζυγέ, ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σου ζωή»

Καλημέρα! Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα.

♈️ΚΡΙΟΣ
Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, ευνοείστε όμως πλέον σε νομικά, διαδικαστικά ή ταξίδια, χάρη στην είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Τοξότη. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Από σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες, με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Κάτι καθυστερεί, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

♌️ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Ήλιου -κυβερνήτης σας- στον Τοξότη θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

♎️ΖΥΓΟΣ
Με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη ανοίγονται νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα όμως δεν παύει να σας φορτίζει.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα!

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε οικονομικά θέματα. Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ήλιος περνώντας στον Τοξότη σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν μικρά βήματα.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Φωτογραφία: Unsplash

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο λόγος που άργησε να αποκαλύψει τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο -Οι σχέσεις τους σήμερα

Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στην κουζίνα με τις κόρες της – Δείτε τι έφτιαξαν!

Μαύρο Ρόδο: Το σχέδιο του Βίκου για το Παρίσι αποτυγχάνει – Στο μαγαζί του Θέμη γίνεται μια τεράστια έκρηξη