Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα: «Ζυγέ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς»

Καλημέρα φίλοι μου!

♈️ΚΡΙΟΣ
Συναντιέστε στο εξής μέχρι τις 26/1 με παλιούς φίλους, ενώ παράλληλα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας. Αποφύγετε όμως νέα ξεκινήματα.

♉️ΤΑΥΡΟΣ
Προλογίζονται στο εξής αναθεωρήσεις ή και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας σας (γάμος/κοινωνική θέση) τώρα που ο Ερμής γίνεται ανάδρομος.

♊️ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά μπορεί να χρειαστεί να τα ξαναδείτε. Μην ανοιχτείτε σε νέα εγχειρήματα πριν ολοκληρώσετε τα παλιά.

♋️ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα κληθείτε να αποδεσμευτείτε από κάποιες εμμονές σας, ενώ από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής αγγίζει τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τα συναισθηματικά…

♌️ΛΕΩΝ
Από σήμερα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ανοίγουν πάλι κάποιες ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ενώ οι νέες πιθανώς να έχουν πιο εφήμερο χαρακτήρα…

♍️ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής από σήμερα είναι ανάδρομος και φέρνει τις γνωστές καθυστερήσεις μέσα στην καθημερινότητά και την εργασία. Δείξτε πειθαρχία!

♎️ΖΥΓΟΣ
Από σήμερα βρίσκεστε ξανά με αγαπημένα πρόσωπα και πιθανώς να έχετε επιστροφές από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επίσης και δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς.

♏️ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια εξαιρετική περίοδος για να επιδιορθώσετε όσα στο σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν λειτουργούν, από σήμερα που ο Ερμής είναι ανάδρομος!

♐️ΤΟΞΟΤΗΣ
Από σήμερα ο Ερμής είναι ανάδρομος σε βοηθητική θέση, έτσι πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για να διορθώσετε πράγματα.

♑️ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκινά μια περίοδος αναθεωρήσεων αλλά και καθυστερήσεων στα οικονομικά, μιας και αυτός είναι ο τομέας που «πλήττεται» από τον ανάδρομο Ερμή.

♒️ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθείτε να ξαναδείτε τις τελευταίες αποφάσεις που πήρατε. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας.

♓️ΙΧΘΥΕΣ
Δεν είναι ώρα να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας, καθώς επίσης δεν θα πρέπει να δίνετε στο εξής λαβές για δυσμενή σχόλια. Προστατέψτε τα μυστικά σας!

Πηγή: Litsa Patera/Instagram 

Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Μαξίμου: «Δεν μπορώ να κρίνω έναν συνάδελφο μου που αλλάζει επάγγελμα για να τα βγάλει πέρα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Αυτή είναι η γυναίκα που θα τους παντρέψει αν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Γιώργος Θεοφάνους: Tο απίστευτο σκηνικό με τον Νίκο Καρβέλα έξαλλο στο τηλέφωνο -«Είναι πρώτη φορά που το λέω»