Ζώδια

Ταύρος: Πώς θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται για σένα βάσει ζωδίου… (Μέρος ΙΙ)

Οι Ταύροι είναι πολύ δυναμικά ζώδια και αρκετά παθιασμένα. Ωστόσο δεν δείχνουν πάντα το ενδιαφέρον τους προς μια γυναίκα ακόμα και αν αυτό είναι έντονο. Ο τρόπος που θα αντιδράσουν στο φλερτ ποικίλει ανάλογα με το ζώδιό σου.

Αν είσαι Ζυγός…
Δεν θα ταιριάξεις απόλυτα με τον Ταύρο αλλά θα καταλάβεις αμέσως ότι ενδιαφέρεται. Δυστυχώς οι Ζυγοί δεν αντέχουν τον τόσο κεφάτο χαρακτήρα των Ταύρων, και γι’αυτό δεν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μαζί μια απόλυτα αρμονική σχέση.

Αν είσαι Σκορπιός…
Θα καταλάβεις ότι αρέσεις σε έναν Ταύρο επειδή θα σε πειράζει όλη την ώρα. Οι Ταύροι βγάζουν αυτή την πλευρά του εαυτού τους στα άτομα που τους ενδιαφέρουν.

Αν είσαι Τοξότης…
Αν ο Τοξότης δώσει μια ευκαιρία σε έναν Ταύρο θα συνειδητοποιήσει αμέσως πόσο καλά έκανε και πόσο δεν το έχει μετανιώσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις μαζί του μοναδικές στιγμές και η σχέση σας θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Είστε από τα ζώδια που ταιριάζετε απόλυτα μεταξύ σας και αξίζει να δοκιμάσετε να περάσετε παραπάνω χρόνο μαζί γιατί θα το καταλάβετε και μόνοι σας, ακόμα πιο γρήγορα.

Αν είσαι Αιγόκερως…
Οι Ταύροι είναι τόσο αφθόρμητοι που θα σε δυσκολέψουν από την πρώτη στιγμή. Εσύ ως Αιγόκερως θέλεις να κάνεις τα πάντα με πρόγραμμα. Αυτός θέλει να κάνει τα πάντα χωρίς πρόγραμμα. Αν τον αφήσεις να σου δείξει πόσο πολύ νοιάζεται θα συνειδητοποιήσεις πόσο ευτυχισμένοι μπορείτε να είστε μαζί.

Αν είσαι Υδροχόος…
Οι Ταύροι έχουν αδυναμία στους Υδροχόους και είναι ξεκάθαρα θέμα των Υδροχόων το αν θα τους δώσουν την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο νοιάζονται.

Αν είσαι Ιχθείς…
Θα καταλάβεις ότι ένας Ταύρος ενδιαφέρεται επειδή θα σε φλερτάρει έντονα και πολύ δυναμικά.

Διαβάστε ακόμα: Ταύρος: Πώς θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται για σένα βάσει ζωδίου…

Οι 7 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις αν είσαι ερωτευμένος με έναν Υδροχόο

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου!