Ζώδια

«Θα ξεπεράσω ποτέ τον πρώην μου;» -Αν είσαι ένα από αυτά τα 3 ζώδια τότε…ΝΑΙ!

Εδώ και κάποιο διάστημα έχεις χωρίσει και μέχρι πρόσφατα δυσκολευόσουν να ξεπεράσεις τον πρώην σου. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να το κάνεις καθώς η Αφροδίτη θα βοηθήσει πολύ…αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος
Εδώ και καιρό λες στον εαυτό σου ξανά και ξανά πως έχεις ξεπεράσει παντελώς τον πρώην σου. Κι όμως, με την πρώτη ευκαιρία τον αναφέρεις στις φίλες σου ακόμα και αν το κάνεις για να τον βρίσεις. Οι αλλαγές που γίνονται τις επόμενες μέρες στους πλανήτες θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως τελικά δεν έχεις προχωρήσει όσο θα ήθελες και αυτή η σκέψη θα σε κάνει να κινητοποιηθείς άμεσα.

Καρκίνος
Αυτό που σου λείπει περισσότερο από την προηγούμενη σχέση σου είναι το σεξ και αυτό δεν μπορείς εύκολα να το προσπεράσεις και να πας παρακάτω. Έτσι, μένεις κολλημένη σε μια ανάμνηση που δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις. Αυτές τις μέρες θα συνειδητοποιήσεις πως όσο ωραίο και να ήταν το σεξ, αυτή η σχέση ήταν πολύ τοξική και δεν σου άξιζε.

Ιχθύς
Νιώθεις απογοητευμένη που χώρισες και δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς. Όμως τα άστρα και οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου να πάρεις την ερωτική σου ζωή στα χέρια σου και να προσπαθήσεις να χτίσεις μια νέα υγιή σχέση. Να θυμάσαι πως εσύ ορίζεις τη ζωή σου και πρέπει να ξεπεράσεις ολοκληρωτικά τον πρώην σου για να δώσεις χώρο στον νυν.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα 3 ζώδια που θα δούνε την ερωτική τους ζωή να αλλάζει δραματικά τις επόμενες μέρες»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!