Ζώδια

Θέλεις να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Δες τι πρέπει να κάνεις βάσει του ζωδίου του! (Μέρος ΙΙ)

Αν χωρίσατε αλλά το έχεις μετανιώσει μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα για να τον φέρεις και πάλι πίσω στη ζωή σου. Δες τι πρέπει να κάνεις βάσει του ζωδίου του…

#Ζυγός: Όταν ένα Ζυγός χωρίζει συνήθως δεν επιστρέφει εύκολα σε προηγούμενες σχέσεις του. Έτσι το να τον κερδίσεις πίσω θα είναι αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια επιμονή και υπομονή. Προσπάθησε να του δείξεις ότι τον σέβεσαι σαν άνθρωπο και ίσως έχεις μια ακόμα ελπίδα μαζί του.

#Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι ένα ακόμα ζώδιο που θα δυσκολευτείς να κερδίσεις. Ωστόσο αν είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του έχει αρκετές ελπίδες να σε δει και πάλι σοβαρά.

#Τοξότης: Ο Τοξότης θεωρεί πως ότι έγινε στο παρελθόν μένει στο παρελθόν και έτσι το να χρησιμοποιήσεις τεχνάσματα του παρελθόντος δεν θα πιάσουν. Προσπάθησε να τον κατακτήσεις ξανά από το μηδέν.

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως δεν αντιδράει καλά όταν προσπαθείς να τον κερδίσεις χρησιμοποιώντας ως όπλο το συναίσθημα. Γι’αυτό καλύτερα να δώσεις έμφαση στη λογική και στα επιχειρήματά σου. Αν νιώσει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί και πάλι, τότε θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

#Υδροχόος: Οι Υδροχόοι δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σχετικά εύκολα. Δεν θα δυσκολευτείς πολύ στο να σου δώσει μια ακόμα ευκαιρία αλλά θα δυσκολευτείς να διατηρήσεις τη σχέση υγιή για μεγάλο διάστημα.

#Ιχθείς: Αν τον πλήγωσες βαθιά δεν έχεις καμία ελπίδα μαζί του. Αν ο χωρισμός σας ήταν διαφορετικής φύσης μπορείς να το παλέψεις και είναι αρκετά πιθανό να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία αρκεί να νιώσει πως έχεις ακόμα να του προσφέρεις πράγματα.

Διαβάστε ακόμα: Θέλεις να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Δες τι πρέπει να κάνει βάσει του ζωδίου του! (Μέρος Ι)

H ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο σε ΑΥΤΑ τα 6 ζώδια! Δες ποιοι είναι οι πιο ανασφαλείς του ζωδιακού κύκλου

Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις σχέση με έναν Δίδυμο;