Μαλλιά
Θέλετε τα μαλλιά της Kate Middleton; Σας αποκαλύπτουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί!
Star Style
To φόρεμα της Φαίης… αποτελείται από όλες τις hot αποχρώσεις του Καλοκαιριού που έχουν γίνει viral!
Μακιγιάζ
Έχετε λεπτές και άτονες βλεφαρίδες που πέφτουν: Δείτε τι πρέπει να κάνετε!
Tips & Trends
6 καλοκαιρινά παντελόνια που θα θέλεις να προσθέσεις στην ντουλάπα σου
Home / Ζώδια / Τι μας αποκαλύπτουν τα αρχικά του ονόματός μας για τον έρωτα;

Τι μας αποκαλύπτουν τα αρχικά του ονόματός μας για τον έρωτα;

Αν το πρώτο γράμμα του ονόματος είναι:

Α: Η ερωτική τους ζωή ξεκινά νωρίς και είναι ευχάριστοι και διασκεδαστικοί με το αντίθετο φύλο. Αυτό τους κάνει περιζήτητους και γοητευτικούς. Ωστόσο, έχουν μια παρορμητικότητα, που πρέπει να ελέγξουν.

Β: Είναι κάπως ντροπαλοί όταν πλησιάζουν το αντίθετο φύλο και τους ενδιαφέρει πολύ η εικόνα που βγάζουν στον κόσμο. Δεν θέλουν να προσβάλλουν τον άλλο και είναι πάντα υποστηρικτικοί απέναντι στους αγαπημένους τους.

Γ: Είναι άτομα με πάθος και αισθησιασμό. Ακόμα κι αν δημιουργήσουν μια κρυφή σχέση, αυτό δεν θα βλάψει τον επίσημο δεσμό τους. Δεν έχουν κακή πρόθεση και δεν θέλουν να πληγώνουν τον άλλο.

Δ: Είναι γενναιόδωροι και ρομαντικοί. Παρόλο που θέλουν πάρα πολύ να ευχαριστήσουν το ταίρι τους, η κτητικότητα και η ζήλια τους σαμποτάρουν τη σχέση και είναι κάτι που πρέπει να το ελέγξουν.

Ε: Βλέπουν τα πάντα από την ερωτική πλευρά και αγαπούν τις έντονες συγκινήσεις, την περιπέτεια, καθώς και… μια δόση αγωνίας. Οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονται από πάθος, ένταση και σκαμπανεβάσματα.

Ζ: Αυτοί οι άνθρωποι φέρνουν το φως και τη χαρά στη ζωή των συντρόφων τους. Είναι εξωστρεφείς, γελαστοί, αισιόδοξοι. Όμως έχουν το κακό ότι μερικές φορές μιλούν απερίσκεπτα, πληγώνοντας τον άλλο.

Η: Ζουν για το σήμερα και δεν κάνουν ποτέ σχέδια για το μέλλον. Παρόλα αυτά, γίνονται στοργικοί σύντροφοι, πρόθυμοι να μοιραστούν όχι μόνο τις χαρές, αλλά και τα προβλήματα της κοινής ζωής.

Θ: Είναι ντροπαλοί και δεν εκδηλώνονται εύκολα στον έρωτα, αλλά μέσα τους κρύβουν πολύ αισθησιασμό. Και παρότι είναι συγκρατημένοι, οι ερωτικές ιστορίες διαδέχονται καταιγιστικά η μία την άλλη στη ζωή τους.

Ι: Η ερωτική ζωή τους έχει έντονα συναισθήματα και πολλές χαρές. Προτιμούν την άμεση προσέγγιση και δεν τους αρέσουν τα αισθηματικά παιχνιδάκια. Όμως, μερικές φορές γίνονται έντονα κυκλοθυμικοί.

Κ: Γίνονται σπουδαίοι σύντροφοι, αλλά μερικές φορές δίνουν δυσανάλογη βαρύτητα στη σεξουαλική πλευρά της σχέσης. Έχουν και μια τάση να περνούν από κόσκινο τη συμπεριφορά του συντρόφου τους.

Λ: Είναι ερωτευμένοι βασικά… με τον έρωτα και δείχνουν έναν εγωκεντρισμό, που καλό είναι να μετριαστεί. Βλέπουν τη σχέση ανταγωνιστικά και θέλουν να αισθάνονται πως έχουν εκείνοι το πάνω χέρι.

Μ: Είναι ρομαντικοί και πιστοί, αλλά δύσκολα εκφράζουν την αγάπη τους. Αναζητούν συνέχεια τον αληθινό έρωτα, ένα ταίρι με το οποίο να ενωθούν ψυχή τε και σώματι. Συχνά το βρίσκουν αρκετά αργά στη ζωή.

Ν: Αυτοί οι άνθρωποι έχουν απίστευτα αποθέματα ενέργειας. Καταστρώνουν και εκτελούν τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά μπορεί να απογοητευτούν με τα μικροπράγματα. Επίσης, χρειάζονται διαρκή επιβεβαίωση.

Ξ: Είναι γλυκείς άνθρωποι και τα πάνε πολύ καλά με το αντίθετο φύλο. Η σχέση για εκείνους είναι σαν ένα σπιτικό μέσα στην καρδιά τους. Οι γυναίκες δεν περιορίζονται εύκολα από τους κοινωνικούς κανόνες.

Ο: Παρά την επιπόλαιη φύση τους, προσπαθούν και καταφέρνουν να είναι καλοί σύντροφοι. Τους γοητεύουν οι ξένες κουλτούρες και συχνά κάνουν σχέσεις με άτομα από άλλες χώρες.

Π: Αγαπούν την ομορφιά και αναζητούν εμφανίσιμους συντρόφους. Είναι έντιμοι και αφοσιωμένοι. Ποτέ δεν χωρίζουν, αν δεν έχουν προηγουμένως προσπαθήσει πολύ να σώσουν τη σχέση.

Ρ: Ερωτεύονται άτομα με χαρίσματα, τα οποία λείπουν από τους ίδιους. Είναι παθιασμένοι στον έρωτα και αναζητούν συντρόφους, που θα τους συνοδέψουν σε κάθε είδους εμπειρίες μέσα στη ζωή.

Σ: Είναι αφοσιωμένοι σε όσους αγαπούν, αν και συχνά συμπεριφέρονται ντροπαλά με τα άτομα του αντίθετου φύλου. Θα προτιμούσαν να παίρνει ο άλλος την πρωτοβουλία, παρόλο που το κάνουν, αν χρειάζεται.

Τ: Είναι ρομαντικοί από τη φύση τους και παίρνουν ευχαρίστηση και μέσα από τη σχέση τους και μέσα από τα όμορφα πράγματα που μοιράζονται με τον άλλο στη ζωή. Όμως, καμία φορά γίνονται αφόρητα καχύποπτοι.

Υ: Έχουν έντονο εγώ, που τους κάνει να παίρνουν τον κυριαρχικό ρόλο μέσα σε μια σχέση. Είναι επιφυλακτικοί και αργούν να πάρουν αποφάσεις σε ό,τι αφορά την εξέλιξή της. Ωστόσο, ο εγωισμός τους μπορεί να σαμποτάρει.

Φ: Είναι παθιασμένοι στον έρωτα, αλλά δεν τους αρέσει να εκδηλώνονται μπροστά σε κόσμο. Είναι αφοσιωμένοι στη σχέση τους και δεν πρόκειται να απατήσουν τον σύντροφό τους σχεδόν σε καμία περίπτωση.

Χ: Φέρονται επιφυλακτικά μέχρι να βρουν τον σωστό σύντροφο. Τότε κάνουν ό,τι μπορούν για να τον ικανοποιούν και να τον κρατούν ευτυχισμένο. Όμως, έχουν τον φόβο ότι ο άλλος τους εκμεταλλεύεται και συχνά ζηλεύουν.

Ψ: Τους αρέσει η αλλαγή και μπαίνουν συχνά στον πειρασμό να δοκιμάσουν το απαγορευμένο. Δεν έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και αναζητούν την επιβεβαίωση μέσα από τα αισθηματικά τους.

Ω: Παρόλο που συχνά διαθέτουν μια εμφάνιση κατά πολύ ανώτερη του μετρίου, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια έλλειψη αυτοπεποίθησης. Επίσης, έχουν μια κλίση προς τις κρυφές και μάλλον παράνομες σχέσεις.

Πηγή: Astrologos.gr

Μια ματιά ακόμα: Είσαι ερωτευμένη με λιοντάρι; Δες εδώ τα μυστικά για να τον κατακτήσεις!

×