Ζώδια

Tι σκέφτονται οι άντρες όταν σε βλέπουν γυμνή -Οι αντιδράσεις βάσει ζωδίου… (Μέρος ΙΙ)

Κάθε άντρας θα αντιδράσει διαφορετικά όταν θα δει μια γυναίκα γυμνή. Παρακάτω θα δεις όλες τις αντιδράσεις και τις ατάκες που ενδεχομένως θα πουν..βάσει του ζωδίου τους.

Χτες είδαμε τις αντιδράσεις των Κριών, Ταύρων, Διδύμων, Καρκίνων, Λεόντων, Παρθένων και Ζυγών και σήμερα θα δούμε και τα υπόλοιπα ζώδια.

#Σκορπιός: Ο Σκορπιός δεν έχει πολύ αυτοπεποίθηση εκείνη την ώρα και αμέσως θα σκεφτεί πόσο πιο όμορφη είσαι από εκείνον και πώς κατάφερε να σε έχει γυμνή στο δικό του κρεβάτι!

#Τοξότης: Ο Τοξότης δεν πρόκειται να κάνει σκέψεις. Το μυαλό του αδειάζει εντελώς με το που σε βλέπει γυμνή και εκείνη τη στιγμή δεν κάνει καμία σκέψη παρά μόνο χαζεύει το σώμα σου!

#Αιγόκερως: Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί ένας Αιγόκερως είναι ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του ώστε να είναι το σεξ αντάξιο των προσδοκιών σου. Ο ίδιος λατρεύει το σεξ και θέλει να νιώσεις και εσύ τέλεια καθώς θα προχωράτε. Θέλει να τον θέλεις όσο σε θέλει και εκείνος…και ακόμα περισσότερο αν είναι εφικτό!

#Υδροχόος: Ο Υδροχόος σοκάρεται στη θέα του γυμνού σου κορμιού και σκέφτεται πόσο πολύ θέλει να έχει καλές επιδόσεις και να μην σε απογοητεύσει. Νιώθει τεράστια ευγνωμοσύνη που είσαι μαζί του αυτή τη στιγμή και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να είναι αυτή η τελευταία σας στιγμή αγκαλιά.

#Ιχθείς: Ο Ιχθείς θα νιώσει την έλλειψη αυτοπεποίθησης που μπορεί να έχεις επειδή είσαι γυμνή για πρώτη φορά δίπλα του και αμέσως θα σκεφτεί πως πρέπει να είσαι λίγο τρελή για να σκέφτεσαι έστι. Εκείνος εύχεται να μπορούσες να δεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που σε βλέπει αυτός. Αν το έκανες αυτό τότε σίγουρα δεν θα ένιωθες καμία ανασφάλεια πλέον.

Διαβάστε ακόμα:

Tι σκέφτονται οι άντρες όταν σε βλέπουν γυμνή -Οι αντιδράσεις βάσει ζωδίου…

To μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου αποκαλύφθηκε!

To μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου αποκαλύφθηκε! (Μέρος ΙΙ)