Μακιγιάζ
Δείτε τα τρία μεγαλύτερα φθινοπωρινά trends σύμφωνα με τους celebrity make up arists!
Tips & Trends
Γνωστή You Tuber μας δείχνει τα χειρότερα trends του καλοκαιριού! (VIDEO)
News & Trends
H Taylor Swift βάφει τις άκρες των μαλλιών της σε διάφορα χρώματα και είναι όλα υπέροχα!
Παιδί
Μόλις γέννησα! Θα μπορέσει η κόρη μου που είναι ήδη 12 χρονών να με βοηθήσει στο μεγάλωμα του μωρού;
Home / Ζώδια / Την προσοχή σας παρακαλώ: ΑΥΤΟ είναι το πιο «κακό» ζώδιο του ζωδιακού κύκλου

Την προσοχή σας παρακαλώ: ΑΥΤΟ είναι το πιο «κακό» ζώδιο του ζωδιακού κύκλου

Η αλήθεια είναι πως όλα τα ζώδια κρύβουν μέσα τους έναν κακό εαυτό και όλα μπορούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να δείξουν έναν άσχημο χαρακτήρα.

Υπάρχει όμως ένα ζώδιο που απολαμβάνει λίγο περισσότερο το να είναι κακό και δεν είναι άλλο από τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός θέλει να είναι κακός απλά επειδή μπορεί να γίνει κακός αλλά του αρέσει επίσης να βγάζει τον κακό εαυτό και στους δικούς του ανθρώπους.

Για ποιον λόγο είναι λίγο κακοί οι Σκορπιοί; Τους αρέσει να είναι κακοί, το διασκεδάζουν και τους αρέσει κυρίως γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούν να έχουν τον έλεγχο. Αν μπλέξεις μαζί τους σε μια σχέση μην φοβηθείς από τη συμπεριφορά τους. Μπορεί να δείξουν το κακό προφίλ τους μέχρι να σε εμπιστευθούν και να νιώσουν ασφαλείς. Αμέσως μετά χαλαρώνουν, ρίχνουν τις άμυνές τους και είναι πιο τρυφεροί μαζί σου.

Όσον αφορά τη φιλία με έναν Σκορπιό θα πρέπει να ξέρεις πψς δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά αν το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου αξίζει τη φιλία σου τότε προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Το σημαντικό πράγμα στη σχέση σου με έναν Σκορπιό είναι να σε βάλει στην καρδιά του. Αν τα καταφέρεις τότε δεν πρόκειται να σου δείξει τον κακό εαυτό του.

Screenshot 2019-03-27 at 14.59.44

Όοσν αφορά τους Σκορπιούς με τους οποίους έχεις επαγγελματικές σχέσεις, εκεί θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός. Ο Σκορπιός θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Προσπάθησε να δείξεις υπομονή και μην αφήσεις να φανεί πώς για οποιονδήποτε λόγο τον φοβάσαι. Ο Σκορπιός θα δείξει την κακία του, θα εκτονωθεί και μετά θα στρωθεί στη δουλειά.

Διαβάστε ακόμα: AΥΤΟ το ζώδιο έχει δημιουργηθεί…για να μπλέκει σε δυσάρεστες καταστάσεις στις σχέσεις

Κριός-Υδροχόος: Αν δεν θέλετε να χωρίσετε ποτέ δείτε τι πρέπει να προσέξετε!

Ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος συνδυασμός ever!

×