Ζώδια

To μεγαλύτερο αρνητικό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου μέσα στη σχέση του

Κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από το ζώδιό του έχει κάποιο αρνητικό χαρακτηριστικό. Θέλεις να μάθεις ποιο είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό του συντρόφου σου; Διάβασε τη συνέχεια αυτού του άρθρου και θα το ανακαλύψεις.

#Κριός: Ο Κριός είναι αρκετά οξύθυμος και όσο και αν προσπαθεί να μην εκνευρίζεται με απλά πράγματα δυστυχώς σπάνια το καταφέρνει.

#Ταύρος: Είναι τόσο πεισματάρης που θα σου σπάσει τα νεύρα πολλές φορές. Τουλάχιστον αν το γνωρίζεις από την αρχή θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις καλύτερα.

#Δίδυμος: Είναι ασταθής σαν σύντροφος και αυτό σημαίνει πως συναισθηματικά και ψυχολογικά δεν έχει κάποια σταθερότητα. Αν δεν είσαι και εσύ Δίδυμος θα το ξεπεράσετε και αυτό το εμπόδιο παρέα.

#Καρκίνος: Πιο μεγάλος μαμάκιας από αυτόν δεν υπάρχει!

#Λέων: Είναι ματαιόδοξος, ωραιοπαθής και γενικά…ψώνιο σε τέτοιο βαθμό που κάποιες φορές μπορεί να σε εκνευρίσει.

#Παρθένος: Πιο σπαστικός από τον Παρθένο δεν υπάρχει και ειδικά δείχνει αυτόν τον εαυτό στους πιο δικούς του ανθρώπους. Αν μάθεις τα κουμπιά του όμως δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα μαζί του.

#Ζυγός: Του αρέσει να αναπτύσσει θεωρίες, είναι ισχυρογνώμων σε σημείο που καταντάει εκνευριστικός.

#Σκορπιός: Είναι αρκετά ψωνισμένος και αν εσύ είσαι το άλλο άκρο μπορεί και να μην καταφέρετε να ταιριάξετε. Αν όμως σου αρέσει το ψώνιο που κουβαλάει τότε όλα θα πάνε καλά.

#Τοξότης: Δυστυχώς είναι…πέφτουλας με όλη τη σημασία της λέξης. Για να καταφέρεις έναν Τοξότη να μην φλερτάρει κανέναν άλλο εκτός από εσένα θα πρέπει να δαγκώσει βαριά τη λαμαρίνα μαζί σου.

#Αιγόκερως: Η σοβαρότητά του μερικές φορές είναι πολύ εκνευριστική και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που θέλεις πάση θυσία να τον κάνεις να γελάσει. Δύσκολο το έργο σου!

#Υδροχόος: Ήταν ανώριμος, είναι ανώριμος και θα είναι για πάντα.

#Ιχθύς: Είναι τόσο ευαίσθητος που ώρες ώρες σε βγάζει από τα ρούχα σου.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ζώδια σήμερα: «Δίδυμοι, μην ξεχνάτε ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και σας έχουν ανάγκη»

H αστεία πλευρά των ζωδίων μέσα στο Πάσχα- Δες πώς συμπεριφέρονται!

5 tips για να περάσεις ένα πιο ρομαντικό Πάσχα με τον αγαπημένο σου