Ζώδια

Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (22-28/5)

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

Το πορτρέτο της εβδομάδας:

Ζωδιακή αλλαγή στις 22. Από τον Ταύρο περνάμε στους Διδύμους. Μικρή βοήθεια για Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους. Έστω και κάπως λειψή λόγω Κρόνου για τους Διδύμους. Σε αυτήν την εβδομάδα κονταροχτυπιούνται την Δευτέρα κιόλας – ξεκίνησε από Κυριακή 21 – ο Άρης από τον Λέοντα και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο. Η μάχη ξεκινάει για τα σταθερά ζώδια και θα τελειώσει στις αρχές Ιουλίου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κυριολεκτικά στα… όπλα. Προσεκτικά και ψύχραιμα παιδιά.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Ακόμα και αν δεν νιώσετε την διαφορά προς το καλύτερο – εσωτερικά και εξωτερικά – από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εβδομάδας δεν πάει να πει ότι αυτό δεν θα συμβεί στη συνέχειά της. Μία δύσκολη από πολλές απόψεις μεταβατική φάση που ξεκίνησε γύρω στις 26 Μαρτίου κλείνει τυπικά – και λέω τυπικά γιατί μπορεί κάποια από τα πεπραγμένα της να μην διορθώνονται αμέσως – στις 21 Μαΐου. Ο Δίας έφυγε από το ζώδιό σας στις 17 Μαΐου αλλά η νέα του θέση στον Τύρο θα συμβάλει θετικά στα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο από τον Ιούνιο και μετά. Το υπόλοιπο του Μάη και οι πρώτες μέρες του Ιουνίου εμπεριέχουν μικρές δυνατότητες κέρδους, πολλά έξοδα και μικρή επίσης ικανοποίηση στις σχέσεις και τα ερωτικά. Το διάστημα όμως που θα ακολουθήσει θα σας αποζημιώσει αρκετά.

Tip: Από την Δευτέρα έως και το βραδάκι της Τετάρτης υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και έξοδα. Όχι ευνοϊκές ημέρες και για τον έρωτα. Σημαντική βελτίωση γενικότερα από το βράδυ της Τετάρτης έως και την Παρασκευή.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Αλλαγή ρυθμών, προτεραιοτήτων και γενικότερης ατζέντας στην καθημερινότητά σας επιβάλλει ο Μάης από αυτή την εβδομάδα και μετά. Το πέρασμα του Άρη από τον Καρκίνο στον Λέοντα την Κυριακή 21 σηματοδοτεί μια περίοδο με ανακατατάξεις, αλλαγές, ανταγωνισμό και προσπάθεια που θα αγγίξει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Η ευθεία κόντρα αυτού του πλανήτη με τον Δία που ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο ζώδιό σας μόνο απλή δεν μπορεί να είναι. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το.,, ξεκούνημά που θα προκύψει. θα υποχρεώσει και τους πιο αναποφάσιστος, φοβισμένος και βουτηγμένους στην ακινησία να πάρετε θέση. Θέση για το πως θέλετε να προχωρήσει η επαγγελματική, οικογενειακή και αισθηματική σας ζωή παρακάτω. Άρης όμως σημαίνει και ζήλεια και γκρίνια γι’ αυτό μην χάσετε το μετρό. Τώρα θα αρχίσετε να ζυγίζετε ποιους αγαπάτε και ποιοι σας αγαπούν.

Tip: Ασφαλώς πιο μεγαλύτερη προσοχή παντού αλλά από Δευτέρα έως και Τετάρτη μεσημέρι με κάποια μικρή εύνοια. Αυτή γίνεται μεγαλύτερη το Σαββατοκύριακο. Την προσοχή σας πιο αυξημένη παντού από Τετάρτη μεσημέρι την έως και Παρασκευή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Ακόμα και αν η ανησυχία, η ανασφάλεια και το στρες έχουν κατά κάποιο τρόπο ενσωματωθεί στην καθημερινότητά σας λόγω της επίδρασης του Κρόνου, οι τελευταίες μέρες του Μαΐου έχουν και τα θετικά τους. Πρωτίστως όμως θα έπρεπε να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά μιας που ήδη μετά το ξημέρωμα περάσαμε στο ζώδιό σας. Δύο είναι οι σημαντικότεροι πλανήτες που επιδρούν περισσότερο σε σας τώρα. Ο ένας είναι ο Κρόνος – βάρος, πίεση, εμπόδια αλλά και συνάντηση με την πραγματικότητα που επικρατεί – αλλά ευτυχώς δεν επηρεάζει όλους σας το ίδιο βαθμό. Είσαστε εσείς του Μαΐου που πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για το κάθε τι έστω και αν δεν έχετε πια την αντοχή και την διάθεση να συνεχίζετε σχέσεις, συνεργασίας, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν πια. Ανάγκη να μετράτε δυο φορές την κάθε σας απόφαση. Ο δεύτερος πλανήτης βοηθητικός στο να αξιοποιήσετε και την θετική πλευρά των αλλαγών είναι ο Πλούτωνας. Μόνο για σας που έχετε γεννηθεί 22 και 23 Μαΐου.

Tip: Όλοι σας σε αυτή την εβδομάδα μπορείτε να επιτύχετε κάτι καλύτερο παντού, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Προσεκτικά παντού Σάββατο και Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Αυτή είναι η εβδομάδα που μετά από μία έντονη φάση με αρκετή ταλαιπωρία θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο του Μάη που σε λίγο κλείνει τον κύκλο του. Ο Άρης από το ζώδιό σας πέρασε την Κυριακή 21 στον Λέοντα και αυτό είναι κάτι θετικό αφού δεν θα υπάρχουν προσεχώς έντονες… αναταράξεις. Φυσικά αυτή η εβδομάδα σας επιτρέπει να κρίνετε τα πράγματα στην συνεργασία, τις σπουδές, τις συνεργασίες και τις σχέσεις γενικότερά με μία πιο αντικειμενική μάτια και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις εκεί που χρειάζονται και εκεί που μπορούν βέβαια να γίνουν. Το προηγούμενο διάστημα από τις 26 Μαρτίου έως και τις 21 Μαΐου έδειξε την δυναμική που έχουν και δεν έχουν ο γάμος, η σχέση και κάποιες άλλες σχέσεις σας. Αν χρειάστηκε να αποχαιρετήσετε κάτι αυτή η εβδομάδα κάνε την καλή αρχή για κάτι νέο.

Tip:  Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας δίνει ώθηση σε εργασία, οικονομικά και αισθηματικά. Μάλιστα οι πρώτες τρεις ημέρες είναι περισσότερο…δικές σας από κάθε άποψη.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Η μεγάλη ανοιξιάτικη μάχη ξεκίνησε με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας την Κυριακή 21 Μαΐου. Ένα σημαντικό διάστημα με πολλά και διάφορα γεγονότα, ανακατατάξεις και αλλαγές ξεκίνησε ήδη. Αυτό θα φτάσει έως και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου γι’ αυτό προετοιμαστείτε με διαλλακτικότητα, προσοχή και ψυχραιμία γιατί μέσα σ’ αυτό θα κριθούν πολλά. Σε επαγγελματικό, οικογενειακό, κοινωνικό αλλά και ερωτικό επίπεδο. Ανάγκη να προσέξετε επίσης μήπως με τα λεγόμενα και τις πράξεις και τις αποφάσεις σας βάλετε κανένα αυτογκόλ; Ο Δίας τώρα είναι κόντρα σας και επειδή και ο Ερμής δεν πάει πίσω επιβάλουν το μετρό και την υπομονή. Προνοητικότητα, υπομονή και επιμονή κοίταγμα σε λογαριασμούς, αριθμούς, ημερομηνίες, διαδίκτυο, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια και ό,τι αφορά στα παιδιά. Η Αφροδίτη – χρήμα και έρωτας – βρίσκεται στο σημείο της μυστικότητας, τη επιθυμίας που δεν μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί. Αρχίζουν τα ερωτηματικά.

Tip: Νικητές αλλά με μειωμένο το βασίλειο σας; Ανταγωνισμός και τρικλοποδιές; Μάτια και αυτιά ανοιχτά παντού. Πιο ευνοϊκές αλλά και με προσοχή η Πέμπτη και η Παρασκευή. Ουδέτερες υπόλοιπες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Ενίσχυση της προσπάθειας προκειμένου να βοηθηθεί ο επαγγελματικός τομέας, το κοινωνικό σας πρόσωπο – το ίματζ καλέ – και η προσοχή από τους άλλους γενικότερα. Αυτά πρεσβεύει σε πρώτη ανάγνωση η ζωδιακή αλλαγή από τον Ταύρο στους Δίδυμους που έγινε σήμερα. Δύσκολο; Ναι αλλά μην ξεχνάτε ότι σε πείσμα του Κρόνου που περιορίζει, επιβαρύνει και δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας. Ιδιαίτερα εσείς του Αυγούστου έχετε κοντά σας στον σούπερ ευεργέτη. Αυτός είναι ο Δίας. Βεβαίως προς το παρόν την εύνοια του απολαμβάνετε – και θα απολαμβάνετε – έως και τις αρχές του Ιουλίου εσείς του Αυγούστου που ζορίζεστε περισσότερο. Να θυμάστε ότι με την πίεση του Κρόνου και την παράλληλη εύνοια του Δία, επιτυγχάνουμε σπουδαία πράγματα. Μην αφήνετε λοιπόν να σας… παίρνει από κάτω. Εσείς του Σεπτέμβρη έχετε στην φαρέτρα στην εύνοια της Αφροδίτης. Συμπάθειες, φιλίες και συλλογικές δραστηριότητες που όλο και κάτι προσφέρουν. Στο μυαλό, την καρδιά και την τσέπη.

Tip: Επειδή ο Άρης στον Λέοντα από αυτή την εβδομάδα μαρτυράει και κάποιες… τρικλοποδιές ανταγωνιστών και κρυφών εχθρών βάλτε και ένα μάτι πίσω. Στην πλάτη.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Ο μήνας οδεύει προς το τέλος του και αυτό μόνο καλό μπορεί να φέρεις σε εσάς για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι από το μέσον αυτής της εβδομάδας και μετά θα μειωθεί η μεγάλη πίεση και η ένταση και τα απρόοπτα που ήταν στην ημερήσια διάταξη από τις 26 περίπου Μαρτίου και μετά. Ο δεύτερος λόγος; Αυτός είναι το ότι μετά τον Μάη ακολουθεί ο Ιούνιος και ο συγκεκριμένος Ιούνιος σε γενικές γραμμές σταδιακά θα προσφέρει πιο θετικά πράγματα σε σας συγκριτικά με τον Απρίλη και τον Μάη. Οι πρώτες τρεις ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι καινοι περισσότερο ρευστές, κουράστηκες και πολυέξοδες ενώ θα χρειαστεί να αποδείξετε το συμβιβαστικό σας πνεύμα αρκετές φορές. Από την Πέμπτη και μετά ησυχάζουν τα πνεύματα αλλά σε οικονομικά και αισθηματικά δεν αλλάζει ακόμα η κατάσταση προς το εντυπωσιακό καλύτερο. Δουλειά του Ιουνίου αυτή.

Tip: Το πέρασμα του Δία στον Ταύρο στις 17 Μαΐου βοηθάει σταδιακά να βρείτε άκρη σε νομικά θέματα αλλά από τις 21 Μαΐου και μετά ο Άρης μειώνει τις αντιπαλότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Η μάχη, γιατί τι άλλο μπορεί να είναι το …κονταροχτύπημα τον Ερμή και του Δία από τον Ταύρο με τον Άρη, από τον Λέοντα, ξεκίνησε ουσιαστικά την Κυριακή 21 Μαΐου. Αυτή είναι η τυπική ημερομηνία που ξεκίνησε ένα μεταβατικό και αρκετά έντονο από ανακατατάξεις, αλλαγές, προτεραιότητες και γεγονότα διάστημα που θα φτάσει έως τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Άλλοι μέσα σε αυτό θα ξεκινήσετε μια πιο έντονη δραστηριοποίηση και άλλοι μέχρι τότε θα βλέπετε να οδεύει προς το τέλος της μια δραστηριότητα εποχική και με ημερομηνία λήξεως. Γεγονός είναι ότι τόσο αυτή εβδομάδα όσο και οι πρώτες ημέρες του Ιουνίου που βρίσκουν τον Ερμή απέναντι σας σε στενή σύζευξη με τον Ουρανό θα χρειαστεί να μετράτε τις λέξεις και τις πράξεις σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα να διατηρείται μια ψυχραιμία σε παρανοήσεις αλλά και αργοπορίες, διαδίκτυο, σπουδές, ταξίδια, συμφωνίες και παιδιά.

Tip: Βαβούρα και κούραση ναι – ιδιαίτερα Πέμπτη και Παρασκευή – αλλά και συμπάθειες και κάποιο κέρδος. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο πλευρό σας. Αυτή θα προσπαθήσει να εξομαλύνει γκρίνιες και διαφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Το να μοιράζεσαι από το ξεκίνημα αυτής εβδομάδας και για ένα διάστημα ακόμα κι αν δεν είναι στις συνήθειες σας τώρα γίνεται περίπου ανάγκη. Αυτό γιατί ο ήλιος στην ίδια την τροχιά φαίνεται μέσα από τους διδύμους. Αυτό το ζώδιο ως προς εσάς δείχνουν τον τρόπο που συνεταιρίζεσθαι, συνεργάζεστε, ζευγαρώνετε, συμβαδίζετέ ή… Αν δεν τρώγεται. Αποδεχτείτε την προτροπή της συνεργασίας και προσπαθήστε αυτή την περίοδο να επενδύσετε περισσότερο σε αυτά που σας ενοχλούμε τους άλλους γύρω σας – πρωτίστως με τον την σύντροφό σας – και το μεγάλο μυστικό είναι να ακούτε σε βάθος και όχι επιφανειακά. Από την δεύτερη έως και την Παρασκευή με λίγη προσπάθεια μπορεί να επιτύχετε βελτίωση και πρόοδο όχι μόνο στην σχέσεις αλλά και σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Κλείσεις εκκρεμότητες επίσης ιδιαίτερα εσείς που είσαστε γεννημένη στο πρώτο δεκαήμερο που δέχεται και την μεγαλύτερη πίεση.

Tip: Πιο ευνοϊκές γενικότερα η Πέμπτη και η Παρασκευή. Προνοητικότητα, ψυχραιμία και προσοχή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Η τελευταία ολοκληρωμένη βδομάδα του Μάη φέρνει και κάτι καλό. Τυπικά αυτό το καλό ξεκινάει από το βράδυ της 21ης και αφορά στο κλείσιμο ενός δύσκολου μεταβατικού κύκλου που ξεκίνησε γύρω στις 26 Μαρτίου. Τα συμβάντα, η κούραση, το άγχος, η προσπάθεια αλλά και οι συνειδητοποιήσεις ήταν πολύ σημαντικά. Το… ταμείο όλων αυτών ξεκινάει από τη Δευτέρα 22 Μαίου και μετά αλλά και οι τρεις πρώτες ημέρες αυτής εβδομάδας είναι οι μέρες λεπτών ισορροπιών και αμοιβαίων συμβιβασμών. Από την Πέμπτη και ύστερα αρχίζει να ηρεμεί η κατάσταση μέσα σας και γύρω σας και το Σαββατοκύριακο 27 και 28 είναι ουσιαστικά πιο ευνοϊκό. Από αισθηματικής απόψεως μετά τις 25 θα μπορέσετε να κρίνετε και να εκτιμήσετε τα πράγματα. Τόσο στα δικά σας αισθήματα όσο και στις προθέσεις του άλλου και της άλλης.

Tip: Σίγουρα η ευνοϊκή επίδραση του Δία από τον Ταύρο από τις 17 Μαΐου και μετά δεν περνάει απαρατήρητη αλλά για τώρα αυτή απευθύνεται περισσότερο σε σας του Δεκέμβρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Το σύνθημα – και μάλιστα ηχηρό – δόθηκε με την έλευση του Άρη από τον Καρκίνο στον Λέοντα απέναντί σας την Κυριακή 21 Μαΐου και είναι ένα… ανασκουμπωθείτε. Από αυτήν την ημερομηνία τυπικά και ουσιαστικά – σημαίνει αν ήδη ένα γεγονός σε αυτή την ημερομηνία σηματοδοτεί κάτι – ξεκινά ένα μεταβατικό διάστημα που θα φτάσει στις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Ο Ερμής – τα μαντάτα, το διαδίκτυο, οι σπουδές, οι συμφωνίες, τα ταξίδια, οι μετακομίσεις, οι ημερομηνίες, οι αριθμοί και οι λογαριασμοί – από τον Ταύρο έως τις αρχές Ιουνίου θα βρίσκεται σε κόντρα με τον Άρη. Οικογένεια, συγγενείς, υποχρεώσεις, σπίτι, χώροι, ακίνητα– και συνέταιροι, συγγενείς, γάμος, σχέςη και σχέσεις μπαίνουν στο κόκκινο. Ψυχραιμία παιδιά. Ας πρυτανεύσει η λογική και λιγότερο το συναίσθημα. Υποχωρήσεις και συμβιβασμοί ας γίνουν στην ώρα τους και όχι αργότερα. Τώρα θα δοκιμαστούν αγάπης, συμφέροντα και αντοχές.

Tip: Ρευστές, φορτωμένες με απρόοπτα και εκνευριστική στασιμότητα η Παρασκευή και το Σάββατο. Η πίεση πιο φανερή σε σας του Ιανουαρίου. Προσοχή και στην υγεία.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου )

Αξιόλογη από πολλές απόψεις – άρα και περισσότερο αξιοποιήσημη – η τελευταία βδομάδα του Μάη, ιδιαίτερα έως την Παρασκευή. Φυσικό όμως από σήμερα και για κάποιο μικρό διάστημα που θα διατρέχουμε το ζώδιο των Διδύμων μέρος του ενδιαφέροντός σας να μετατεθεί στο σπίτι, μια πρόσκαιρη διαμονή, χώρους, ακίνητα, περιουσιακά και κληρονομικά και στις σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Επειδή αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με την επόμενη προσφέρεται περισσότερο, πάρτε μια… γυροβολιά και δείτε ποιοι είναι οι τομείς και τα θέματα που θέλουν στήριξη, ενίσχυση και φροντίδα. Αν π.χ. Το θέμα είναι οικονομικό και περιουσιακό είναι καλύτερα να το δουλέψετε πριν τις 4 Ιουνίου που θα είναι μια Πανσέληνος που σας άφορά. Μην αφήσουμε όμως χωρίς την απαιτούμενη φροντίδα το γάμο και την σχέση. Λύνουμε τώρα διαφορές συζητώντας. Βοηθάει και ο Ερμής να βρείτε τα λόγια.

Tip: Περισσότερο ευνοϊκές για σχέσεις, αισθηματικά και οικονομικά οι τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Προσεκτικά παντού μέσα στο Σαββατοκύριακο.