Ζώδια

Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (27/3 -2/4)

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Αλλαγή ρυθμών, ωραρίων, υποχρεώσεων και καταστάσεων από αυτή την εβδομάδα και ως τα μέσα του Μάη περίπου. Το έναυσμα το έδωσε τυπικά ο Άρης –τα πιο ουσιαστικά έρχονται προσεχώς – που από τις 26 Μαρτίου περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Το σπίτι σαν χώρος με τις ανάγκες του, το… Έμπα και βγες για λίγο και περισσότερο από κάποιον χώρο και όσα πρέπει να γίνουν για κάποιον άλλο χώρο και ακίνητο μπαίνουν σε προτεραιότητα. Ομοίως και οι ανάγκες, οι απαιτήσεις, τα παράπονα και τα προβλήματα με αυτούς. Επί τάπητος όμως σταδιακά συνεταιρισμοί, συνεργασίες και σχέσεις και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την καλή διάθεση, την υπομονή και την διπλή μάτια. Είναι αλήθεια αυτές οι δύο τελευταίες δεν σας περισσεύουν συνήθως αλλά… είπαμε τώρα χρειάζεται. Τα όπλα σας: Ο Δίας στο ζώδιό σας που τώρα ευνοεί περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και ο Ερμής που είναι το μυαλό και η συνεννόηση.

Tip: Όπως ήδη αντιληφθήκατε ξεκινάει ένα διάστημα που θα κουραστείτε για να κερδίσετε πρόσωπα και πράγματα αλλά αξίζει τον κόπο. Θα φανεί  στο αποτέλεσμα. Προσεκτικά 28, 29, 30, φυσικά και ως προς την υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Ο Μάρτης ολοκληρώνει τον κύκλο του και αυτή η εβδομάδα στο μεγαλύτερο ποσοστό της θεωρείται ευνοϊκή για σας. Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες για να νιώσετε άνεση και σιγουριά αλλά υπάρχει κάτι καλό. Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερο θα έχετε την όρεξη για καινούρια πράγματα ρίχνοντας παράλληλα στην λήθη αρκετά από αυτά που σας έχουν πονέσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σε αυτήν την εβδομάδα θα βάλει το χεράκι της στο να απελευθερωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά από δύσκολες θύμησες και καταστάσεις αλλά και στο να κυνηγήσετε και να βελτιώσετε πολλά. Ασφαλώς και θα πρέπει να αναζητήσετε τους τρόπους και τα μέσα που θα βοηθήσουν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας αλλά και τις διάφορες σχέσεις. Αν ο γάμος ή και η σχέση σας πέρασαν μια δύσκολη φάση αλλά η αγάπη δεν έχει τελειώσει τώρα θα φανεί. Αν είσαστε μόνοι  ώρα να δυναμώσετε το… ψαχτήρι.

Tip: Η σπίθα της αλλαγής προς το καλύτερο έστω και αδύναμη ακόμα, καίει κανονικά. Πιο ευνοϊκές 28, 29, 30. Πιο προσεκτικά 31 Μαρτίου και 1 και 2 Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Εβδομάδα αποχαιρετισμού αυτή αφού ο Άρης – μαχητικότητα, ανταγωνισμός, μεγάλα σκαμπανεβάσματα σε σχέση με εργασία, υγεία και σχέσεις – που βρισκόταν από τον Αυγούστου 2022 στις 26 Μαρτίου μετακινείται στον Καρκίνο. Αυτή η εβδομάδα θα κινηθεί σε κάπως πιο χαμηλούς τόνους και αυτό θα βοηθήσει στο να δείτε τα πρόσωπα, τα πράγματα και τις καταστάσεις στις σωστές τους διαστάσεις. Σε αυτό φυσικά θα συμβάλει και ο ευνοϊκός κυβερνήτη σας, Ερμής που έως τις 3 Απριλίου θα βρίσκεται στον Κριό. Οι φίλοι, οι συμπαθούντες, οι ομοϊδεάτες και αυτοί με τους οποίους μοιράζεστε κοινά συμφέροντα και ενδιαφέροντα θα είναι βοηθητικά κοντά σας. Αυτή είναι και η εβδομάδα που ευνοεί μυστικές οικονομικές δοσοληψίες, αποκρύψεις και… μυστικούς και… απωθημένους έρωτες. Όσοι έχετε να κρύψετε κάτι κάντε το πιο σωστά. Αν έχετε αισθηματικές απορίες θα τις λύσει ο Απρίλης.

Tip: Όσοι είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να ενισχύσετε υπομονή, ψυχραιμία και προσπάθεια. Ο Κρόνος της πίεσης, των περιορισμών και των “πρέπει” το επιτάσσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Τι σημαίνει το στρατιωτικό παράγγελμα “Eμπρός Μαρς;” Μαrς στα λατινικά είναι ο Άρης, ο θεός του πολέμου. Ανοιξιάτικος κυβερνήτης του Κριού. Λέει λοιπόν άντε να ξυπνήσει μέσα μας ο Άρης και να προετοιμαστούμε για τις “μάχες”. Δίκαιες; Άδικες; Μάλλον ανακατεμένες. Ο Άρης λοιπόν στις 26 Μαρτίου πέρασε στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μια μίνι περίοδος μέσα στην οποία θα κριθούν και θα δοκιμαστούν πολλά. Συνεργασίες πάσης φύσεως, σχέσεις, στόχοι, προτεραιότητες, συνύπαρξη με τους άλλους στην εργασία και το σπίτι και βέβαια ο γάμος και η αισθηματική σας σχέση. Μια συμβουλή εδώ: Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, και εσείς θα είστε στην εύφλεκτη φάση σας, ευαισθητοποιημένοι και ευερέθιστοι. Ζητήστε αλλά και επιδείξτε κατανόηση. Η περίοδος που ξεκινάει ασφαλώς θα έχει και οφέλη αλλά αυτά θα έρθουν μετά από κούραση. Η εβδομάδα αυτή συγκριτικά με την επόμενη προσφέρεται για όλα, άρα δράση τώρα.

Tip: Συγγενείς, σπίτι, διαμονή, ακίνητα και περιουσιακά μπορεί να ξοδέψουν το δυναμικό και την ψυχραιμία σας. Εύνοια μετά προσοχής στις 28, 29, 30. Προσοχή σε μολύνσεις και μικροατυχηματάκια.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου)

Η μαγική λέξη είναι μία και λέγεται επανεκκίνηση. Επανεκκίνηση στην εργασία και στον τρόπο που την ασκείς και την αντιμετωπίζεις αλλά και σε αυτά που περιμένεις από αυτή. Ψάξτην και ψάξου. Αν έχει τελματώσει, αναζήτησε κάτι άλλο αλλά δεν είναι μόνο αυτή η εβδομάδα, είναι ολόκληρος Απρίλιος. Δεν είναι μόνο η δουλειά και οι σπουδές αλλά και κάθε τομέας στη ζωή σου, ιδιαίτερα αν έχουν γίνει παραλείψεις, υπερβολές, ατυχίες και λάθη. Αυτή η εβδομάδα υπερέχει της ερχόμενης γιατί ως και τις 2 Απριλίου υπάρχει ο Ερμής βοηθός. Είναι το μυαλό, οι ιδέες, η ανταλλαγή και συλλογή πληροφοριών, η συνεννόηση και η ρύθμιση συμφωνιών, συμβολαίων, λογαριασμών, αποδείξεων και ό,τι σχετίζεται με ταξίδια και μετακινήσεις. Ερμής όμως σημαίνει διάλογος και μέσω αυτού μπορεί να τακτοποιηθούν πολλές διαφορές. Ίσως όχι όλες γιατί το χρήμα και ο έρωτας είναι σε “κάμψη”. Μη ζητάτε πολλά από το έτερον ήμισυ και ξοδέψτε πιο λίγα.

Tip: 31 Μαρτίου, 1 και 2 Απριλίου έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική αλλά υπάρχει και η γοητεία και η πειθώ σας που είναι πιο αυξημένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου)

Οι συνθήκες στην εργασία, τις σπουδές, την οικογένεια και στην αισθηματική σας ζωή αλλάζουν σιγά-σιγά από τις 8 Μαρτίου και μετά. Αλλά αυτή βδομάδα έρχεται για να σας αφαιρέσει και όχι να προσθέσει βάρος, εμπόδια και προβληματισμό. Αυτό μπορεί να μην το νιώσετε ιδιαίτερα την Δευτέρα και ως το απόγευμα της Τρίτης – ημέρες προσοχής – αλλά από το βράδυ της Τρίτης και μετά. Ακόμα και μέσα σ’ αυτά τα πιο στενά πλαίσια και τους προβληματισμούς που δημιουργεί αυτή η εβδομάδα και το ξεκίνημα του Απριλίου έχουν τα θετικά τους. Αυτά θα τα αναζητήσετε στην εργασία, τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντα σας αλλά και τις διάφορες σχέσεις σας. Μάλιστα τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο χαλαρά τι γίνεται με τον γάμο, την σχέση σας και μια πιθανή γνωριμία που θα θέλατε να προχωρήσει. Οι 29 και 30 σαν πιο ευνοϊκές προσφέρονται περισσότερο.

Tip: Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας οφείλετε να μετράτε με μεγαλύτερη προσοχή το καθετί και να είσαστε περισσότερα ρεαλιστές σε δράσεις και αποφάσεις γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου)

Επιστρατεύστε δυναμικό, διπλωματία, ψυχραιμία και προσοχή γιατί η εβδομάδα αυτή αλλάζει σταδιακά το σκηνικό μέσα στο οποίο θα κοιμηθείτε από τώρα έως τα μέσα περίπου του Μάη. Το σύνθημα το έδωσε ο Άρης στις 26 Μαρτίου – τυπική ημερομηνία – περνώντας από τους Διδύμους στον Καρκίνο. Παράλληλα σε κόντρα με το ζώδιό σας βρίσκεται – και θα βρίσκεται έως και τις 3 Απριλίου – ο Ερμής πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να φιλτράρεται με προσοχή τι λέτε και σε ποιον, τι γράφετε και τι υπογράφετε. Ακόμα αργοπορίες, μπέρδεμα, βάρος, μπορεί να προκύψει από ΜΜΕ – διαδίκτυο, συμφωνείς, συμβόλαια, σπουδές, παιδιά, ταξίδια, μετακομίσεις, κάρτες και λογαριασμοί. Ιδιαίτερη προσοχή στην σχέση σας με ανώτερους νόμους και κανονισμούς. Αστόχαστα λόγια και σχόλια μπορεί να προκύψουν. Συνεργασίες και σχέσεις, συγγενικές, φιλικές, τρυφερές. Συγκρίνοντας αυτή την εβδομάδα με την ερχόμενη αυτή είναι κάπως πιο βατή. Πιο ευνοικές 27, 31 Μαρτίου και 1, 2 Απριλίου. Προσεκτικά 28, 29, 30.

Tip: Ωράρια, αριθμοί, προτεραιότητες αλλάζουν σταδιακά. Μέσα σε αυτήν την κουραστική ρευστότητα μην αμελείτε την υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)

Ασφαλώς και υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν έχουν διευθετηθεί, ξεκαθαριστεί και ταξινομηθεί αλλά τι να γίνει; Έως τις 2 Μαρτίου που διαρκούσε ο “πόλεμος” που ξεκίνησε γύρω στο Μάρτη του 2020 έπεφταν οι ριπές εδώ και εκεί. Το ξεμπέρδεμα λοιπόν και η τακτοποίηση θέλουν το χρόνο τους. Από τις 26 Μαρτίου θέση στο πλευρό σας παίρνει ο Άρης από τον Καρκίνο, ένας φίλος που θα σας δίνει δύναμη, ζωτικότητα και αποφασιστικότητα που σαφώς συνήθως τα έχετε αλλά τον τελευταίο καιρό είναι μειωμένα λόγω γεγονότων και συγκυριών. Έως τις 2 Απριλίου ο ουδέτερος Ερμής στον Κριό θα ενεργήσει προς όφελός σας γι’ αυτό τρέξτε να ρυθμίσετε ότι σχετίζεται με Μέσα επικοινωνίες και μεταφοράς, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, συμβόλαια, συμφωνίες, παιδιά και σπουδές. Επίσης ταξίδια και μετακινήσεις. Η Αφροδίτη απέναντί σας στον Ταύρο συμβουλεύει. Μην πιέζετε και μη ζητάτε τα πάντα στο γάμο και τον έρωτα. Θα φανεί που πάει το πράγμα.

Tip: Οι γεννημένη στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας είσαστε κάτω από την επίδραση του Πλούτωνα. Συγγενείς, σπίτι, ακίνητα, περιουσιακά, αντιμετωπίζονται καλύτερα έως τις 2 Απριλίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου)

Επιτέλους τέλος. Ο Άρης –πίεση, νεύρα, ανταγωνισμός, δυσάρεστα απρόοπτα και ανατροπές – που από τον Αύγουστο του 2022 δοκίμασε εργασία, σχέσεις, πιθανόν υγεία και αντοχές- αλλάζει ζώδιο. Από τους απέναντί σας Διδύμους περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου. Τι συμβουλεύει λοιπόν από τις 26 και μετά στη νέα του θέση; Καταρχήν να μην τα χάνετε εύκολα στις τυχόν κακοτοπιές και μετά να ψάξετε καλύτερα τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Φόροι και τόκοι, ασφάλειες, αποζημιώσεις, χρηματοδότησης, συντάξεις και ό,τι υλικό και περιουσιακό μοιράζεστεμε άλλους. Η Αφροδίτη – κέρδος, συμπάθειες, έρωτας, αγάπη, δημοφιλία – βρίσκεται στον Ταύρο πράγμα που δεν φέρνει εμπόδια στο να ξαναδείτε τις σχέσεις και τον γάμο σας από μια άλλη σκοπιά. Αν είσαστε μόνοι και δεν το θέλετε ψαχτείτε περισσότερο γύρω από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Tip: Η Δευτέρα 27 και το πρώτο μισό της Τρίτης απαιτούν υπομονή και προσοχή αλλά το υπόλοιπο της εβδομάδας και ιδιαίτερα η Παρασκευή και το Σάββατο προσφέρονται περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)

Στις 26 Μαρτίου με το πέρασμα του μαχητικού και κάποιες φορές και πολεμοχαρούς Άρη απέναντι από το ζώδιό σας στον Καρκίνο ήχησε το… σάλπισμα. Ξεκινούν οι ανακατατάξεις, η αλλαγή ρυθμών, ωραρίων, στόχων, προτεραιοτήτων. Επι τάπητος, σιγά -σιγά ή και μονομιάς καμιά φορά όλα: Συνεταιρισμοί, συνεργασίες, σχέσεις πάσης φύσεως. Ευαισθησία, ευθυξία, νεύρα και ανταγωνισμοί στην ημερήσια διάταξη. Μάλιστα σε αυτό το περίεργο κλίμα έως τις 3 Απριλίου θα συμμετέχει και ο Ερμής από τον Κριό. Η επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της – διαδίκτυο, τηλέφωνα κτλ.– αλλά και ημερομηνίες, λογαριασμοί, έγγραφα και έντυπα πάσης φύσεως, μεταφορικό μέσο, παιδιά και σπουδές σας κρατούν σε εγρήγορση και ανησυχία. Προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον, τι γράφετε, υπογράφετε και ανυπόστατα σχόλια. Μόνιμος βοηθός σας για εμψύχωση η Αφροδίτης. Έστω και στο παραπέντε μια μικρή εύνοια για σχέσεις και οικονομικά.

Tip: Μπορείς πολύ απλά να το πεις και ξεβόλεμα αυτό που γίνεται από τώρα έως τα μέσα Μαΐου αλλά να θυμάστε ότι το δεύτερο μισό του Μάη βοηθάει πολύ. Προσεκτικά παντού 28, 29, 30.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου)

Τελευταία βδομάδα του Μάρτη κι εσείς ακόμα κάπως ζαλισμένοι προσπαθείτε να βρείτε το στίγμα σας. Στην εργασία, στην οικογένεια, στον έρωτα και σε άλλες όψεις της καθημερινότητας και της ζωής σας ολόκληρης. Σωστά μόνο που όσα έγιναν και δεν έπρεπε και όσα έπρεπε και δεν έγιναν δεν μπορούν να τακτοποιηθούν τόσο γρήγορα. Τώρα συγκριτικά με την επόμενη εβδομάδα αυτή που ξεκινάει έχει κάτι πιο… αβανταδόρικο και αποτελεσματικό. Έως και τις 2 Απριλίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε μια ευνοική για σας θέση άρα συμφέρει να κινηθείτε πιο γρήγορα σε μια σειρά θεμάτων. Συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της – διαδίκτυο κτλ.– ρυθμίσεις λογαριασμών, καρτών, αποδείξεων, ταξιδιών και μεταφορικού μέσου. Στον έρωτα και στα οικονομικά το… μπάτζετ είναι μειωμένο, άρα μην ζητάτε πολλά και μην τα δίνετε όλα.

Tip: 27, 28 κάπως πιο ευνοϊκές, άρα φορτσάρετε σε δράση. Πιο προσεκτικά 31 Μαρτίου και 1, 2 Απριλίου.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου )

Ουφ… ξελευτερία. Μερική όμως και όχι ολοκληρωτική αλλά όπως λέει και η λαϊκή παροιμία “από ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα”. Είναι η πρώτη βδομάδα -και αυτό θα το νιώσετε περισσότερο από το βράδυ της Τρίτης και όχι από την Δευτέρα- που δεν θα έχετε τον Άρη να… σφυροκοπάει όπως έκανε από την 21η Αυγούστου 2022 και μέχρι τώρα. Μια χαραμάδα φωτός δηλαδή από κάπου έρχεται για να πάρετε μια πρώτη βαθιά ανάσα οξυγόνου. Ένα εμπόδιο σε αυτή την εβδομάδα – αλλά και στις πρώτες ημέρες του Απριλίου – μπορεί να υποχωρήσει και να ανοίξει τον δρόμο για κάτι καλύτερο. Αυτό κάποιοι θα το ζήσετε στα επαγγελματικά, τις σπουδές και άλλοι στην τακτοποίηση ενός οικογενειακού και οικονομικού θέματος και φυσικά στον γάμο, την σχέση και τις σχέσεις σας γενικότερα. Σε μια πιο καθαρή εικόνα μπορούμε να χαράξουμε πιο σωστή πορεία.

Tip: Από την Τρίτη το βράδυ έως και την Πέμπτη μια εύνοια μεγαλύτερη. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αυξήστε παντού την προσπάθεια και μην απογοητεύεστε εύκολα.

Φωτογραφίες: Unsplash