Ζώδια

Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21-27/8)

Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: 24 Αυγούστου. Χρόνια πολλά και καλά για τους πρώτους του ζωδίου της Παρθένου. Σε αυτό το ζώδιο παραμένει ο Ερμής – θα βρίσκεται εκεί έως τις αρχές Οκτωβρίου – που στις 23 γυρίζει ανάδρομος. Προνοητικότητα, λίγα λόγια και προσοχή αυξημένη από τις 23 και μετά από Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)  

Προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και είναι αυτή που αφήνει ακόμα κάποια μεγαλύτερα περιθώρια κινήσεων και επιλογών. Αυτό γιατί από τις 27 Αυγούστου μπαίνετε σε μια νέα φάση με μια καθημερινότητα πιο φορτωμένη καθώς θα αυξηθούν ευθύνες, υποχρεώσεις και κάποια απρόοπτα που θα απαιτήσουν μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Οι δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας προσφέρεται για να τακτοποιήσετε ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, ό,τι σχετίζεται με το Διαδίκτυο, συμφωνίες, συμβόλαια και πάσης φύσεως έντυπα και έγγραφα. Από την Τετάρτη 23, ο αρμόδιος για αυτά, Ερμής θα φαίνεται σε αναδρομή τροχιά. Ανάδρομη όμως εξακολουθεί – και θα εξακολουθεί έως τις 4 Οκτωβρίου να βρίσκεται και η Αφροδίτη. Ο έρωτας που είναι εκεί αλλά και δεν μπορεί να βιωθεί κατά τον τρόπο που θα θέλατε. Είναι η απόσταση ψυχική; Χιλιομετρική; Πάντως ένα… κάτι είναι αυτό που δεν σας επιτρέπει να χαρείτε ολόψυχα.

Tip:  Αξιοποιήστε με όλους τους τρόπους στα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και σε ό,τι δίνει χαρά και κέρδος την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο έως το μεσημέρι.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)  

Παραπονιέστε για προβλήματα κι αυτόν τον Αύγουστο; Βεβαίως αυτά ποτέ δεν τελειώνουν όσο υπάρχει ζωή αλλά για σκεφτείτε και λίγο τους τρεις προηγούμενους. Τα πράγματα έχουν αλλάξει κι αυτός ο Αύγουστος όπως κι αυτή η εβδομάδα έχουν πολλά θετικά. Συνήθως βέβαια τα σταθερά ζώδια – Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος – δεν κλείνουν κεφάλαια της ζωής τους και εκκρεμότητες στη σωστή στιγμή και αυτή η καθυστέρηση επιβαρύνει και την επόμενη εποχή και έτσι μοιάζει σαν οι δυσκολίες να μην τελειώνουν ποτέ. Οι δύο πρώτες ημέρες αυτής εβδομάδας συντηρούν ακόμα τον Ερμή σε ευθεία τροχιά – από την Τετάρτη θα φαίνεται ανάδρομος – και αυτό θα σας διευκολύνει αρκετά. Μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια, σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, γνωριμίες, πάσης φύσεως έντυπα και Διαδίκτυο εξελίσσεται πιο ικανοποιητικά. Ο Δίας – που τώρα ευνοεί περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου – σταθερά στο πλευρό σας, επιλύοντας προβλήματα και δίνοντας καλές προοπτικές.

Tip:  Κρατείστε λεπτές ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες και φανείτε περισσότερο ανεκτικοί και προσεκτικοί. Από Τρίτη έως και το πρωί της Πέμπτης. Εύνοια από Σάββατο μεσημέρι έως και Δευτέρα 28.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Ξένοιαστος αυτός ο Αύγουστος; Δεν το πιστεύω ακόμα κι αν προσπαθήσει κάποιος να με διαψεύσει. Με Κρόνου – εμπόδιο, βάρος, περιορισμός, ανταγωνισμός – αλλά και τον Ερμή σε όχι και τόσο αβανταδόρικη θέση, θέλει υπομονή και ψυχραιμία. Η Δευτέρα και η Τρίτη κρατούν ακόμα τον Ερμή σε ευθεία τροχιά ενώ από την Τετάρτη θα αρχίσει να φαίνεται ανάδρομος έως και τα μέσα Σεπτέμβρη. Εντείνετε λοιπόν τις προσπάθειές σας να κλείσουν θέματα αλλά και να σιγούρεψετε ό,τι φαίνεται σε ρευστή κατάσταση, ιδιαίτερα την Δευτέρα αλλά και την Τρίτη. Η ερχόμενη εβδομάδα από την Δευτέρα 27 κιόλας θα έχει μια άλλη εύνοια και μια δυναμική ως προς εσάς, καθώς ο Ερμής θα περάσει από την Παρθένα στο Ζυγό. Από εκεί θα σταματήσει η μεγάλη πίεση και θα μπορέσετε να απαγκιστρωθείτε από δύσκολες καταστάσεις και από πρόσωπα που διόλου δεν συντάσσονται με εσάς. Φροντίστε πιο σωστά τον εαυτό σας σε αυτήν την εβδομάδα και αναμείνατε τον Σεπτέμβρη που έχει και θετικά.

Tip:  Από πλευράς εύνοιας ξεχωρίζει κάπω η Δευτέρα. Φανείτε πιο ψύχραιμοι και προσεκτικοί από Πέμπτη έως Σάββατο μεσημέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Οδηγίες προς ναυτιλομένους. Είναι η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και για πολλούς και διάφορους λόγους μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη. Βεβαίως αυτό μπορεί να μην γίνει και τόσο φανερό στην πρώτη της ημέρα που είναι πιο κουραστική και αρκετά ρευστή, αλλά από την Τρίτη και μετά έως και το Σάββατο το μεσημέρι. Ας ξεκινήσουμε από τα… μεταφυσικά και τα του παρελθόντος έως και μια προηγούμενη ζωή. Ο βόρειος δεσμός της Σελήνης από Δευτέρα έως και Τετάρτη θα βρεθεί σε ευθεία τροχιά. Τακτοποιήστε οριστικά εκκρεμότητες που σχετίζονται με το Κάρμα σας. Κάρμα σημαίνει δράση στα Σανσκριτικά -αρχαία ινδικά δηλαδή – και χρέος. Κλείστε τα… κιτάπια σχέσεων πάσης φύσεως αλλά και ερωτικών δεσμών που ότι είχαν να δώσουν το έχουν δώσει και παράγουν μόνο ταλαιπωρία. Δευτέρα και Τρίτη επίσης ο Ερμής σε ευθεία τροχιά. Από Τετάρτη, ανάδρομος. Βρίσκεστε σε μια σχέση και μια νέα γνωριμία; Που δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει; Απάντηση από 27 και μετά.

Tip:  Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη πιο δικές σας ημέρες. Προσεκτικά παντού από Σάββατο μεσημέρι έως και Δευτέρα.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Χρόνια πολλά και καλά σε σας τους τελευταίους -αλλά και όχι άτυχους για φέτος- από την άποψη ότι τα νέα προβλήματα τώρα είναι λιγότερα και έτσι θα μπορέσετε να δείτε τι θα κάνετε με τα παλιά, μια που η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας. Βεβαίως η βοήθειά της θα ήταν πιο απλόχερη αν δεν βρισκόταν από τις 23 Ιουλίου σε ανάδρομη τροχιά. Δυστυχώς έτσι θα φαίνεται και έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Εδώ μπορούμε όμως να πούμε την παροιμία… μάζευε κι ας είναι και ρώγες και αυτό αφορά και στα οικονομικά και στον έρωτα. Όλο πιστεύεις ότι έρχεται το καλύτερο και διαπιστώνεις ότι όταν καταφτάνει αυτό είναι κάπως κατώτερο των επιθυμιών και των προσδοκιών σου. Από τις 28 πάντως που ο Άρης θα περάσει στον Ζυγό, θα σας δώσει καινούργιες δυνάμεις, δυνατότητες προόδου και πιο ενισχυμένο σεξ -απίλ. Αν κάτι ζητάει αυτή η εβδομάδα από εσάς – και ιδιαίτερα από Τρίτη έως και Πέμπτη πρωί που είναι κάπως πιο δύσκολα – είναι πρακτικό πνεύμα και διάθεση να ακούσετε και να νιώσετε και τα προβλήματα των άλλων.

Tip:  Από Πέμπτη μεσημέρι έως και Σάββατο μεσημέρι μεγαλύτερη εύνοια και… γοητεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Τι να πεις γι’ αυτό το Καλοκαίρι; Τι να πεις γι’ αυτό τον Αύγουστο που έχουν κατεδαφίσει κάποιες ισορροπίες που ίσχυαν πριν και τώρα θα πρέπει να αναζητηθούν καινούργιες. Συνεργασία; Τον έρωτα; Την οικογενειακή κατάσταση; Τον χώρο και τον τόπο διαμονής για κάποιους από σας; Το θέμα είναι ότι αυτή η ρευστότητα που έχει μεγαλώσει από τις 11 Ιουλίου και μετά δεν σας επιτρέπει να έχετε σιγουριά για αυτά που θα επικρατήσουν και θα γίνουν τελικά. Οι δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας συντηρούν ακόμα τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 29 Ιουλίου – και θα βρίσκεται ακόμα εκεί έως τις 5 Οκτωβρίου – σε ευθεία τροχιά, ενώ την Τετάρτη φαίνεται να γυρίζει ανάδρομος. Τα ναι και τα όχι, οι δεσμεύσεις, οι αποφάσεις, τα ταξίδια και οι μετακινήσεις γίνονται πιο εύκολα Δευτέρα και Τρίτη. Μεγαλύτερη καθαρότητα και στο πως μπορεί να εξελιχθεί μία σχέση και μια γνωριμία αλλά εγώ θα έλεγα ότι τα τελικά συμπεράσματα θα τα δείτε μετά την Πανσέληνο που θα γίνει στις 31 Αυγούστου.

Tip: Χρόνια πολλά και καλά αφού στις 24 ξεκινάει η περίοδος των γενεθλείων σας. Από Πέμπτη μεσημέρι έως και Σάββατο απόγευμα έχει κούραση, βαβούρα και απρόοπτα. Προσεκτικά. Ευνοϊκές Τρίτη, Τετάρτη και από Σάββατο απόγευμα έως και Κυριακή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Με αρκετές δυνατότητες και… προτερήματα έρχεται η προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει παντού ένα συν και αυτό ενισχύεται και από το ότι ο Ερμής την Δευτέρα και την Τρίτη θα φαίνεται σε ευθεία τροχιά, ενώ την Τετάρτη θα γυρίσει σε αναδρομή. Προσπαθήστε λοιπόν Δευτέρα και Τρίτη να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες και να προωθήσετε – και να κλείσετε – θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, Διαδίκτυο, λογαριασμούς, κάρτες, παιδιά και μεταφορικό μέσο. Μετά σε όλα αυτά να είσαστε περισσότερα παρατηρητικοί και προσεκτικοί. Η Αφροδίτη – οικονομικά, έρωτας, φιλία, κοινωνικές εκδηλώσεις και συντροφικότητα – όλο και κάτι προσφέρει αλλά όχι και τόσο απλόχερα, επειδή βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά και όπως φαίνεται έτσι θα είναι και έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Στις 27 Αυγούστου στο ζώδιό σας θα περάσει και ο Άρης ξεκινώντας μια περίοδο με δράση, αλλαγές και σημαντικά γεγονότα.

Tip:  Ιδιαίτερα ευνοικές για εργασία, οικονομικά, σχέσεις, αισθηματικά Δευτέρα και από Πέμπτη έως και Σάββατο μεσημέρι. Πιο προσεκτικά από Σάββατο μεσημέρι έως και Δευτέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)  

Σωστά πιστεύω ότι έχει πια αλλάξει κάτι μέσα σας και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε ακόμα και τα πιο σοβαρά; Πιο δυναμικά, λιγότερο δραματικά και σαφώς πιο… φιλοσοφημένα. Εντάξει ξέρω. Αυτή η Αφροδίτη – αγάπες, οικονομική ασφάλεια και όλα αυτά που συνθέτουν χωρίς μεγάλο κόστος την γλύκα της ζωής – από τις 6 Ιουνίου έχει… κατσικωθεί εκεί στον Λέοντα και καθώς κάνει κόντρες με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο απέναντί σας, όλο δημιουργεί προσχήματα και ανατροπές. Εκεί που πιστεύεις ότι… το έχεις, εκεί κάτι συμβαίνει και χαλάει ή… φτωχαίνει το πράγμα. Είναι μήνας εκπλήξεων και λεπτών ισορροπιών στις συνεργασίες, στον έρωτα αλλά και στο χρήμα. Η καριέρα όμως προχωράει και αυτό θα το διαπιστώσετε και μέσα στο Σεπτέμβρη. Τρίτη και Τετάρτη η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ενισχύεται η γοητεία και η πειθώ και δημιουργούνται καλές συνθήκες για δράση σε όλα τα επίπεδα. Ώρα για μεγάλες αποφάσεις.

Tip:  Η εβδομάδα τελειώνει με την Σελήνη στον Αιγόκερω – από μεσημέρι Σαββάτου έως και Δευτέρα 28 – και επαφές, συναντήσεις και γνωριμίες μπορεί να αποδειχτούν χρήσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Με τα πάνω και τα κάτω συνεχίζεται ο Αύγουστος για σας και στην προτελευταία εβδομάδα. Η εβδομάδα αυτή όμως μπορεί φεύγοντας να αποτελέσει ένα μικρό… ορόσημο καθώς στις 27 Αυγούστου ολοκληρώνεται ένα αρκετά ρευστό και διόλου εύκολο μεταβατικό διάστημα που ξεκίνησε γύρω στις 11 Ιουλίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συνέχεια θα είναι στρωμένη με… ροδοπέταλα, αφού Κρόνος στους Ιχθύς και Ερμής στην Παρθένο – και μάλιστα ανάδρομος από την Τετάρτη 23 και μετά – όλο και κάπως θα βρουν να σας ανησυχούν και μάλλον με κάποιον τρόπο διαφορετικό για τον καθένα σας να σας ταλαιπωρούν. Οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι μετρημένες και σωστά υπολογισμένες για να αποφύγετε το κόστος, συναισθηματικό, ψυχικό, πνευματικό και υλικό. Βεβαίως υπάρχει έστω και αδυνατισμένη – μια που είναι ήδη αναδρομή κι αυτή – η εύνοια της Αφροδίτης στις φιλίες, το χρήμα και τις σχέσεις. Επιπλέον δε σας γλυτώνει και από το εσωτερικό μπέρδεμα σε αυτά που θέλετε, αυτά που δεν θέλετε κι αυτά που πρέπει να απορρίψετε.

Tip: Πιο δική σας η Δευτέρα και λιγότερο ή Τρίτη. Αυτές είναι οι δυο ημέρες με τον Ερμή σε ευθεία τροχιά. Ιδιαίτερες με εύνοια αλλά και μέτρο και προσοχή η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο έως το μεσημέρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)  

Για αποδοτική; Πιο δημιουργική; Πιο βατή; Όπως και να έχει είναι ευνοική η προτελευταία βδομάδα του Αυγούστου. Ακόμα κι αν η Δευτέρα έχει αυτό που λέμε όλα γίνονται με το… στανιό, ωστόσο αυτή και η Τρίτη είναι οι δυο ημέρες που συντηρούν τον Ερμή σε ευθεία τροχιά, ενώ από την Τετάρτη θα φαίνεται ανάδρομος. Προσπαθήστε λοιπόν να τρέξετε θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με ταξίδια, μετακομίσεις, μεταφορικό, παιδιά, κάρτες, λογαριασμούς, Διαδίκτυο. Από Τετάρτη και μετά πιο παρατηρητικοί και προσεκτικοί με όλα αυτά και ακόμα και ό,τι λέτε και σε ποιον. Το Σάββατο από το μεσημέρι έως και την Δευτέρα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Δράση, κινητικότητα, επαφές, επιτυχία αλλά από την Δευτέρα 27 Αυγούστου ξεκινάει ένα κουραστικό και γεμάτο ευθύνες, υποχρεώσεις και σημαντικά γεγονότα. Αυτή η νέα φάση θα κρίνεις συνεργασίες, σχέσεις και έρωτες. Με προσοχή.

Tip:  Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη ευνοϊκές ημέρες με πολλούς τρόπους. Ναι ευνοϊκή και η Κυριακή λόγω του… επερχόμενου Άρη στον Ζυγό στις 27. Δείξτε προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Να τολμήσω να πω ότι αυτός ο Αύγουστος συγκριτικά με τους τρεις προηγούμενους είναι κάπως πιο βατός; Θα το κάνω, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι έως τις 9 Μαρτίου 2023 είχαν συσσωρευτεί πολλά και άλυτα προβλήματα και εκκρεμότητες που ρίχνουν ακόμα τη σκιά τους για πολλούς από εσάς. Αυτή είναι μια σύνθετη αλλά όχι εξαιρετικά δύσκολη και αρνητική εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να σχεδιαστούν και να γίνουν κάποια καλά πράγματα σε όλους τους τομείς. Μάλιστα από τις 27 και μετά θα έχετε και την στιβαρή στήριξη του Άρη από τον Ζυγό, τόσο για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις όπου χρειάζεται, όσο και να παραμερίσετε εμπόδια πάσης φύσεως. Στον έρωτα; Ναι μεν αλλά. Ένα διαφορετικό αλλά για τον καθένα σας και αυτό προέρχεται περισσότερα από την πλευρά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Έχει δικές του αναστολές και πρακτικά προβλήματα; Εκεί ο έρωτας, εκεί και η αγάπη αλλά όχι απερίσπαστη και ολοκληρωμένη.

Tip:  Υπομονή, διαλλακτικότητα και προσοχή από Τρίτη έως Πέμπτη το πρωί. Ευνοϊκότερες για όλα Δευτέρα και από Πέμπτη μεσημέρι έως και Σάββατο μεσημέρι.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Την ξεκούραση και την χαλάρωση αυτό το Καλοκαίρι κι αυτόν τον Αύγουστο την είδατε μόνο με το.. κιάλι και ιδιαίτερα από τις 11 Ιουλίου και μετά που ο Άρης έκανε στάση απέναντί σας. Μόλις πιστεύετε ότι τελειώνετε με το ένα θέμα, παρουσιάζεται κάτι άλλο και έτσι πνευματικά, ψυχικά και σωματικά είσαστε στην… πρίζα. Τυπικά πρέπει να πω ότι από τις 27 και μετά είναι σα να καταλαγιάζει κάπως η ασάφεια, η δηλωσσία και η ρευστότητα σε μια συνεργασία και μια σχέση αλλά αν δεν περάσει και η Πανσέληνος που θα γίνει στις 31 στο ζώδιό σας, δεν θα το πω. Δευτέρα και Τρίτη ακόμα ο Ερμής παραμένει σε ευθεία τροχιά -από την Τετάρτη θα φαίνεται ανάδρομος- άρα σε αυτές τις δύο ημέρες προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε με πάσης φύσεως ασάφειες, υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Τι θα γίνει με το γάμο και την σχέση που δεν είναι στα καλύτερά τους; Τα συμπεράσματα μετά την Πανσέληνο στις 31 και για μεγαλύτερη ασφάλεια από 4 Σεπτεμβρίου και μετά. Το αυτό και για την… καλοκαιρινή γνωριμία.

Tip: Πιο ευνοικές Τρίτη και Τετάρτη αλλά και από Σάββατο απόγευμα έως και Δευτέρα 28. Προσεκτικά παντού από Πέμπτη έως Σάββατο απόγευμα.

Μια ματιά ακόμα: Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14-20/8)