Ζώδια

Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10-16/7)

Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Δύο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις. Τρίτη 11 ο Άρης από τον Λέοντα στην Παρθένο. Ανάσα οξυγόνου για Υδροχόος, Σκορπιούς, Ταύρος. Προσοχή από Διδύμους, Ιχθύες, Τοξότες.

Τετάρτη 12 ο Ερμής στον Λέοντα. Ανοίγουν δρόμοι για Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου) 

Ενδιαφέρουσα – ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά περισσότερο – αλλά και πιο ευνοική από πολλές απόψεις η δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου, συγκριτικά με την πρώτη. Με την Σελήνη στο ζώδιό σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπορέσετε να βάλετε σε τροχιά διάφορα θέματα και καταστάσεις που μπορεί να σας προβληματίσουν σε οποιοδήποτε τομέα της ζωή σας. Βεβαίως Δευτέρα και Τρίτη που ο Ερμής σας κάνει ακόμα… νερά από τον Καρκίνο, μπορεί να συναντήσετε ακόμα μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις. Ιδιαίτερα στην καλή επικοινωνία με τους άλλους – αλλά και τα διάφορα μέσα της, Διαδίκτυο κτλ. – όπως συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, σπουδές, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως. Από την Τετάρτη και μετά σε πρόοδο όλα αυτά. Στα οικονομικά και τις διάφορες σχέσεις βρίσκεστε κάτω από την θετική επίδραση της Αφροδίτης. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε αυτά που θα συγκινήσουν τον/την σύντροφό σας και να ανανεώσετε τον γάμο και την σχέση σας. Μόνος; Μόνη; Απαγορεύεται τώρα.

Tip: Από Τετάρτη έως Σάββατο μεσημέρι, χρόνος ευνοϊκός για όλα. Προσεκτικότερα παντού από Σάββατο μεσημέρι έως και Κυριακή.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου) 

Είναι φυσικό η δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου να σας βρίσκει ανήσυχους, προβληματισμένους και αρκετά κουρασμένους, αφού από την 21η Μαΐου οι περισσότεροι έχετε διατρέξει έναν μίνι… Μαραθώνιο. Στην νέα εβδομάδα λοιπόν έχουμε δύο καλά νέα αλλά και ένα που μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λιγάκι. Το πρώτο θετικό είναι ότι την Τετάρτη ο Άρης που από την 21η Μαΐου σας περνούσε με διάφορους τρόπους από το… ζεστό στο κρύολ, εγκαθίσταται στο ζώδιο της Παρθένου, θέση ενισχυτική για σας. Μια νέα δύναμη και μεγαλύτερη ελευθερία σε κινήσεις και επιλογές. Θα βοηθήσει όσο να’ ναι και το σεξ -απίλ σας. Τρίτη και Τετάρτη η Σελήνη στο ζώδιό σας. Ωραία για καινοτομίες, βελτίωση και ανανέωση όπου χρειάζεται. Αν και η Αφροδίτη κάνει κόνξες στον έρωτα, από αυτές τις ημέρες θα μπορέσετε να κρίνετε τι περπατάει και τι όχι στο γάμο και τη σχέση σας. Από Τετάρτη όμως ο Ερμής κόντρα. Συμφωνίες, ταξίδια, σπουδές, Διαδίκτυο προσεκτικά.

Tip: Να εκφράζετε κατόπιν ωρίμου σκέψεως τις ιδέες, τις απόψεις και τις διάφορες επιλογές σας. Εύκολες οι παρανοήσεις και οι καθυστερείς από Τετάρτη και μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου και η πλανητική διάταξη αλλάζει. Από την Τετάρτη και μετά μπαίνετε σε μια πιο σύνθετη φάση που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα υπάρξουν ανακατατάξεις και γεγονότα που θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας αλλά και επιλογές και προτιμήσεις. Το σπίτι σαν χώρος με τις ανάγκες του, κάποιος άλλος χώρος, ακίνητο και περιουσιακό στοιχείο θα περάσουν σε προτεραιότητα. Χώρος επίσης είναι εκεί που εργαζόμαστε, αλλά και εκεί που ζούμε κανονικά ή σε μία πρόσκαιρη φάση. Η Δευτέρα είναι η ημέρα που συγκεντρώνει τα πιο πολλά θετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να σας χρησιμεύσει ποικιλοτρόπως. Ένα ναι ή ένα όχι αν είναι επιβεβλημένα ή ακόμα και μια συμφωνία και ένας συμβιβασμός εκεί που διαβλέπετε κάποια αποσταθεροποίηση. Από την Τρίτη και μετά μια γενικότερη προσοχή – και στην υγεία – στις διάφορες σχέσεις σας. Από αυτήν την ημέρα έως και μέρος του Αυγούστου θα κριθούν κι αυτές και κάποια συνεργασία.

Tip: Ιδιαίτερο μίνι διάστημα από Πέμπτη έως και Σάββατο. Ευνοϊκό αλλά και με μια στοιχειώδη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Αν και η πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας από πλευράς διάθεσης και συνθηκών είναι λίγο… Τσαγκαροδευτέρα, η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου έρχεται με καλές προθέσεις. Έως και την Τρίτη ο Ερμής – επικοινωνία με τους άλλους αλλά και τα διάφορα μέσα της, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδι, μετακομίσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες – θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Μάλιστα η Τρίτη σαν πιο ευνοική μπορεί να αξιοποιηθεί περισσότερο για τα θέματά  του. Από την Τρίτη μάλιστα και μετά και για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, βοηθός σας θα είναι ο Άρης που περνάει από τον Λέοντα στην Παρθένο. Ανταγωνιστές και κρυφοί εχθροί… κατατροπώνονται σταδιακά. Αυτή η πλανητική μετακίνηση σας προσφέρει μεγαλύτερη επιθυμία για δράση και ζωή και τονώνει και το… σεξ-απίλ σας. Εργασία, χρήμα, έρωτας οφείλεται να τα κυνηγήσετε γιατί ας μην ξεχνάμε ότι και ο Δίας με κάποιον τρόπο – ιδιαίτερα αν είσαστε του δευτέρου δεκαημέρου – σας κλείνει το μάτι. Ένα χέρι βοηθείας ακόμα και στα δύσκολα.

Tip: Προσεκτικότερα και πιο υπεύθυνα παντού την Δευτέρα.  Πιο ευνοϊκές ημέρες; Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 
Ο κύβος ερρίφθη. Όχι δεν σας το λέει ο Ιούλιος Καίσαρας αλλά ο Ερμής που την Τετάρτη μπαίνει στο ζώδιό σας. Ώρα για ταξίδι, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία. Έως τις 28 Ιουλίου έχετε όλο το χρόνο αλλά και την επιθυμία και περισσότερη ησυχία, αφού ο Άρης την Τρίτη φεύγει από το ζώδιό σας και εισέρχεται στην Παρθένο. Από την 21η Μαΐου και έως τώρα δεν σας επέτρεψε να ησυχάσετε. Από το ζεστό περάσετε πολλές φορές στο κρύο και όχι πάντα από δική σας υπαιτιότητα αν και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τα κάνατε κι εσείς τα λάθη και τις υπερβολές σας. Η Δευτέρα είναι κάπως ιδιαίτερη. Έχει μια δυναμική για πολλά πράγματα αλλά απαιτεί και συγκέντρωση και μετρό για να μην χάσετε μία ευκαιρία. Από Πέμπτη και μετά με λιγότερους περιορισμούς, περισσότερη όρεξη και καλύτερες συνθήκες, ξαναβλέπετε τον γάμο και την σχέση σας και βάζετε μπροστά για να ξεκινήσετε το φετεινό… ερωτικό Καλοκαίρι.

Tip: Η Τρίτη και η Τέταρτη απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή γιατί μπορεί να φιλοξενούν ακόμα κατάλοιπα και εκκρεμότητες του ιδιαίτερου διαστήματος, 21 Μαΐου -10 Ιουλίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου και η εβδομάδα αυτή από την Τρίτη – τυπική ημερομηνία- έως και το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα δώσει μια νέα διάσταση στην καθημερινότητά σας αλλά και σε άλλους τομείς της ζωή σας. Ο Άρης με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του, εισβάλει στο ζώδιό σας. Προσοχή στο πως θα διαχειριστείτε την έξτρα δύναμη που θα φέρει. Θα την χρησιμοποιήσετε με… σοφό τρόπο και θα σας ενοχλούν οι πάντες και τα πάντα; Βεβαίως οι συγκυρίες και τα γεγονότα που θα επικρατήσουν θα είναι κάπως ιδιαίτερα. Κατ’ αρχήν θα προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Την καλή φυσική κατάσταση. Μολύνσεις, κοψίματα, καψίματα και βέβαια την καλή κατάσταση της υγείας. Το σεξ παίρνει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σας με ευχάριστο και δύσκολο για άλλους τρόπο και είναι αυτό που μπορεί να διαμορφώσει κάπως αλλιώς τονξ γάμο και την αισθηματική σας σχέση. Επιρρεπείς και σε… κεραυνοβόλους έρωτες.

Tip: Ψυχραιμία, παρατηρητικότητα και προσοχή από Πέμπτη το Σάββατο βραδάκι. Ποια ευνοϊκές Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Ο Ιούλιος στην δεύτερη βδομάδα του και αν όχι από το ξεκίνημά της, στη συνέχεια θα αποδειχτεί αρκετά δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Οι δύο πρώτες ημέρες -και περισσότερο η Δευτέρα- απαιτούν ακόμα παρατηρητικότητα, ψυχραιμία και υπομονή, καθώς Ερμής και Σελήνη δεν ευνοούν ιδιαιτέρα τα σχέδιά σας. Από την Τετάρτη και μετά όμως αλλάζει το πλανητικό σκηνικό προς όφελός σας. Ανοίγει ο δρόμος για σπουδές, ταξίδια, συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, ό,τι σχετίζεται με το Διαδίκτυο αλλά την αύξηση πελατείας, αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. . Η Αφροδίτη σταθερά στον Λέοντα εμπλουτίζει τον κύκλο γνωριμιών και των φίλων σας, ενώ βάζει χείρα βοηθείας και στα οικονομικά. Αν έχετε γεννηθεί στις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή σε αλλαγές. Η φιλία και ο έρωτας αλληλοβοηθούνται με κάποιον τρόπο. Συσφίξτε σχέσεις λοιπόν.

Tip: Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο το απογευματάκι, υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια παντού. Από Σάββατο απόγευμα και Δευτέρα έχει πίεση. Τον νου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου) 

Επιτέλους τέλος. Τέλος ενός εξαιρετικά δύσκολου από πολλές απόψεις διαστήματος που ξεκίνησε γύρω στην 21η Μάη. Αυτή δεν σημαίνει ότι ο υπόλοιπος Ιούλιος δεν θα έχει κάποιες καθυστερήσεις και σκαμπανεβάσματα, αφού στις 11 φεύγει ο Άρης από τον Λέοντα που τόσο σας κούρασε, αλλά την Τετάρτη στην  θέση του μπαίνει ο Ερμής. Βεβαίως αυτός, όπως και να έχει, αντιμετωπίζεται καλύτερα. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο θα σας δώσει μια καινούργια δύναμη, ψυχική και σωματική, ενώ θα ενισχύσει λίγο και το σεξ -απίλ σας. Από Τετάρτη και μετά, απαιτείται προνοητικότητα, παρατηρητικότητα και μεγαλύτερη προσοχή σε συμφωνίες, σπουδές, Διαδίκτυο, ταξίδια, μετακομίσεις, παιδιά, λογαριασμούς και υπογραφές. Η Αφροδίτη στον Λέοντα μαζί με τον Ερμή, βοηθούν καριέρα και κοινωνική αναγνώριση, αλλά δημιουργούν μια… ακαταστασία στην ερωτική ζωή. Μην είσαστε απόλυτοι, ζηλιάρηδες και μην τρέχετε.

Tip: Τον νου σας και την υπομονή σας Τρίτη και Τετάρτη. Πιο ευνοικές ημέρες, Κυριακή 16 και Δευτέρα 17.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Ιδιαιτερότητες, διαφορετικοί ρυθμοί της καθημερινότητάς σας και σημαντικές αλλαγές και γεγονότα ξεκινούν. Η Τρίτη είναι από τυπικής απόψεως η ημερομηνία που ξεκινάει ένα πιο σύνθετο διάστημα που θα πάρει και μεγάλο μέρος του Αυγούστου. Μέσα σε αυτό θα αλλάξουν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας, πιθανόν και κάποιες ασχολίες ή και ένας χώρος. Χώρος κανονικής και πρόσκαιρης διαμονής, εργασίας και θα πρέπει να ρυθμιστεί και κάτι που αφορά στο σπίτι και σε κάποιο ακίνητο. Ανάγκη πάντως στο εξής να παίρνετε την κάθε απόφασή σας κατόπιν ωρίμου σκέψεως και να επιστρατεύσετε την ανοχή και το συμβιβαστικό πνεύμα. Δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο, αφού η Αφροδίτη και ο Ερμής -από την Τετάρτη και μετά αυτός- θα βρίσκονται στο πλευρό σας. Η κούραση θα έχει και ανταμοιβή, όπου καταβάλλεται. Από αυτή την ημερομηνία έως και τις 28 ετοιμάστε και το ταξιδάκι σας.

Tip: Ιδιαίτερα ευνοική η Δευτέρα. Πάρτε εδώ τις μεγάλες αποφάσεις σας στην εργασία, τον έρωτα, τα οικονομικά κτλ. Προσεκτικά παντού από Πέμπτη έως Σάββατο βραδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)  

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου, καθώς φέρνει δυο πραγματικές αλλαγές που και οι δύο θα επενεργήσουν υπέρ σας. Την Τρίτη ο Άρης περνάει από τον Λέοντα στην Παρθένο και από αυτήν την νέα ευνοική για σας θέση, θα σας δίνει δύναμη, ψυχική και σωματική, αλλά θα ανοίγει πιο εύκολα και τον δρόμο στον οποίο θέλετε να κατευθυνθείτε. Στην εργασία, τις σπουδές, τα οικονομικά, τα περιουσιακά αλλά και τις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα στο να ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε λοιπόν να πειραματιστείτε και με νέους τρόπους. Αν χρειάζεται δηλαδή να… ξεσκουριάσετε. Εώς και την Τρίτη θα υπάρξει μια μεγαλύτερη ρευστότητα, αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις. Από Τετάρτη η δεύτερη πλανητική αλλαγή. Ο Ερμής σταματάει να μπερδεύει, να αργοπορεί και να συσκοτίζει λίγο το μυαλό. Ταξίδια, συμφωνίες, σπουδές, Διαδίκτυο, μετακομίσεις, παιδιά, πελατεία, όλα μπαίνουν σε καλύτερη τροχιά.

Tip: Μερικώς ευνοϊκή η Τρίτη, περισσότερο η Τετάρτη και η Πέμπτη. Πιο προσεκτικά παντού –για να έχετε και περισσότερη σιγουριά – Δευτέρα και από Σάββατο απογευματάκι έως και Δευτέρα 17.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου και θα μπορούσαμε αυτήν να την παρομοιάσουμε θαυμάσια με την λαϊκή παροιμία που λέει “Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι”. Ο εμπρηστής Νο 1 που σας έχει φέρει στα όριά σας από την 21η Μαΐου και μέχρι τώρα, λέγεται Άρης. Ευτυχώς από την Τρίτη και μετά θα εγκατασταθεί στο ζώδιο της Παρθένου και θα σας επιτρέψει να πάρετε μια πρώτη ανάσα οξυγόνου. Απαραίτητη για να μαζέψετε και να συμμαζέψετε ό,τι στράβωσε, ράγισε ή και έσπασε αλλά αξίζει τον κόπο να ξαναφτιαχτεί. Ό,τι δεν γίνεται… αποχαιρετείστε το. Βλέπετε από τον Μάη και αυτό σε έναν βαθμό – μικρότερο όμως – αποφάσιζαν οι διάφοροι “άλλοι”, οι συνθήκες και οι συγκυρίες για σας και όχι απολύτως εσείς. Ο Ερμής απέναντι από τις 12 και ύστερα. Αναγκαία η προσοχή αλλά και ο διάλογος σε συνεργασίας, γάμο, σχέση. Που θα πάει; Θα έρθει και το τέλος Ιουλίου για να ησυχάσετε λιγάκι.

Tip: Τρίτη και Τετάρτη οι πιο ρευστές και φορτωμένες με ευθύνες και υποχρεώσεις. Πιο βοηθητικές Πέμπτη έως και το Σάββατο.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Έχει όντως μια ρευστότητα και μια ανακατωσούρα αυτό το Καλοκαίρι, αφού ακόμα κι αν το… πόδι σας βρίσκεται μέσα στο κύμα το μυαλό, η σκέψη και η καρδιά σας δεν μπορούν να ηρεμήσουν. Θα γίνει αυτό; Θα γίνει το άλλο; Κι αν γίνει αυτό έτσι, τι θα κάνω; Αυτά περισσότερο από την Τρίτη 11 Ιουλίου και μετά. Αυτό το μετά θα επεκταθεί και σε μεγάλο μέρος του Αυγούστου. Τώρα αν εσείς έχετε τέτοιες αποφάσεις που περιλαμβάνουν κάποια χωροταξική αλλαγή – χώρος εργασίας, χώρος διαμονής, κανονικός και πρόσκαιρος, ή φροντίζετε συγγενικό πρόσωπο, είναι φυσικό να νιώθετε ανήσυχοι και κουρασμένοι. Ο Άρης απέναντί σας από την Τρίτη και μετά θα ξεκινήσει να δοκιμάζει την αντοχή, την αναγκαιότητα και την σταθερότητα σχέσεων αλλά και του γάμου και της αισθηματικής σας σχέσης. Το σεξ και ο έρωτας μπορεί για πολλούς να παίζουν τον ανατρεπτικό τους ρόλο. Προσεκτικά παιδιά.

Tip: Η πιο ευνοϊκή και σίγουρη για σωστές και αντικειμενικές αποφασίσεις είναι η Δευτέρα. Πιο προσεκτικά παντού – και στην υγεία στο εξής – από Πέμπτη έως Σάββατο βραδάκι. Ευνοϊκό μετά προσοχής το Σάββατο το βράδυ και η Κυριακή.