Ζώδια

Ζώδια & Άγιος Βαλεντίνος: Τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Η μέρα που γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο έφτασε και σήμερα σου ετοιμάσαμε μια λίστα με όλα τα ζώδια και τι πρέπει να περιμένεις από τη σημερινή μέρα.

#1. Kριός
Αυτή η γιορτή θα σε βρει μόνο/η αλλά θα είναι μια μέρα που αξίζει να αφιερώσεις στον εαυτό σου. Κάθισε στο σπίτι σου και χαλάρωσε και φαντάσου πώς θα ήθελες να είναι ο τέλειος σύντροφος. Στη συνέχεια προσπάθησε να οραματίζεσαι συχνά τον ιδανικό σύντροφο για εσένα και να είσαι σίγουρος/η πως αυτός θα είναι ο τελευταίος Βαλεντίνος που γιορτάζεις μόνος/η.

#2. Ταύρος
Αυτές τις μέρες ζεις ένα πλατωνικό φλερτ. Οπότε μην δίνεις όλο σου το είναι σε αυτή τη σχέση και προσπάθησε να περάσεις χρόνο και με τους φίλους σου.

#3. Δίδυμος
Είτε σε βρει σε σχέση είτε όχι η σημερινή γιορτή, αξίζει να κάνεις κάποια διασκεδαστικά πράγματα που θα σου φτιάξουν το κέφι. Μάθε για παράδειγμα, πως είναι το σ’αγαπώ σε διάφορες ξένες γλώσσες και είναι πολύ πιθανό κάποιες από αυτές να σου χρειαστούν.

#4. Καρκίνος
Αυτός ο Άγιος Βαλεντίνος θα έχει αρκετά ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου. Μην το δεις σαν κάτι το αρνητικό αλλά σαν έναν τρόπο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

#5. Λέων
Δώσε βάση στα δώρα που θα κάνεις αυτή τη μέρα. Είναι σημαντικό να επιλέξεις σωστά ώστε να κάνεις χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω σου.

#6. Παρθένος
Για τους Παρθένους η φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι πολύ ρομαντική και αισθησιακή.

#7. Ζυγός
Καλό είναι να περάσεις τη σημερινή μέρα με ανθρώπους που αγαπάς και να κλείσεις ένα ταξίδι με το άλλο σου μισό σε ένα μέρος που αγαπάτε και οι δύο.

#8. Σκορπιός
Αυτή η μέρα είναι για να την περάσεις στο σπίτι σου ή στο σπίτι του/της αγαπημένου/ης σου. Οργανώστε μια όμορφη βραδιά και μείνετε στα ζεστά.

#9. Τοξότης
Ο Τοξότης δυσκολεύεται να εκφράζει τα συναισθήματά του. Φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ευκαιρία να εκφραστείς.

#10. Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως θα πρέπει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με τα θέματα που αντιμετωπίζει και να προσπαθήσει να προχωρήσει στη ζωή του δημιουργώντας μια νέα υγιή σχέση.

#11. Υδροχόος
Ο Υδροχόος θα περάσει μια υπέροχη μέρα γεμάτη αυτοπεποίθηση και όμορφες στιγμές. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και βγες να διασκεδάσεις.

#12. Ιχθύς
Σήμερα θα είναι μια μαγική μέρα για εσένα και αυτό πρέπει να το νιώσεις με όλο σου το είναι. Νιώσε τη μαγεία και θα περάσεις μια από τις πιο ωραίες μέρες της ζωής σου.

Διαβάστε περισσότερα:

Παρθένος-Ιχθύς: Δεν φαντάζεσαι σε ποιον θα αρέσει αυτή η σχέση!

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων δεν θα χωρίσουν ποτέ και για κανένα λόγο;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό