Ζώδια

Ζώδια & Έρωτας: 5 βήματα για να κερδίσεις την καρδιά ενός Καρκίνου…

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την καρδιά τους εκτός αν νιώσουν πως μπορούν να σε εμπιστευθούν και να αφεθούν. Πώς θα τους κερδίσεις; Μα φυσικά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα…

#1. Το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας Καρκίνος σε μια γυναίκα είναι το πόσο αυθεντική είναι. Μπροστά του δεν χρειάζεται να παίξεις κανένα ρόλο και απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Το να επιχειρήσεις να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι δεν θα σου βγει σε καλό καθώς αργά ή γρήγορα εκείνος θα το καταλάβει και θα απομακρυνθεί.

#2. Οι άντρες Καρκίνοι είναι πάντα πολύ δεμένοι με την οικογένειά τους. Αν θες να σε εκτιμήσει να και σε βάλει στην καρδιά του θα πρέπει να αγαπήσεις και την οικογένειά του και να έρθεις κοντά με όλα τα μέλη της (ιδίως με τη μητέρα του).

#3. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και δείξε του πόσο σε ενδιαφέρει η άποψή του σε κάποια πιο προσωπικά σου θέματα. Το να καταλάβει ότι είσαι ευάλωτη και δεν σε πειράζει να εκτεθείς συναισθηματικά είναι κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και θα τον κάνει να σε προσέξει καλύτερα.

#4. Μπορεί σε άλλους άντρες να μην αρέσουν οι γυναίκες που κάνουν την πρώτη κίνηση αλλά αυτό δεν ισχύει με τους Καρκίνους. Αν σου αρέσει πλησίασέ τον και δείξε του πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι.

#5. Οι άντρες Καρκίνοι αγαπάνε πολύ το φαγητό και θα το εκτιμήσουν αν τους μαγειρέψεις κάτι στο σπίτι σου. Για αυτούς αυτό είναι το ιδανικό ραντεβού και ειδικά αν του φτιάξεις φαγητά που αγαπάει θα τον κερδίσεις πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς θα κερδίσεις την καρδιά ενός Υδροχόου μια για πάντα;

Δίδυμος: Τα 5 στοιχεία της προσωπικότητάς του που πρέπει να προσέξεις!

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια- Από το περισσότερο προς το λιγότερο πιστό