Μαλλιά
O hairstylist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα λάθη που κάνετε με τα μαλλιά σας!
Tips & Trends
ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)
Επιδερμίδα
Εφέ lifting: Θα το πετύχετε και μάλιστα άμεσα και η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει τον τρόπο!
Μόδα
Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες
Home / Ζώδια / Ζώδια & Σχέσεις: Όσο και αν σε εκνευρίσει ΜΗΝ του πεις ποτέ αυτές τις λέξεις! (Μέρος ΙΙ)

Ζώδια & Σχέσεις: Όσο και αν σε εκνευρίσει ΜΗΝ του πεις ποτέ αυτές τις λέξεις! (Μέρος ΙΙ)

Όσο και αν σε εκνευρίζει ο αγαπημένος σου καλό είναι να μην τον προκαλείς και εσύ περισσότερο. Γι’αυτό και συγκεντρώσαμε τις φράσεις που δεν αντέχει να ακούει το κάθε ζώδιο ώστε να ξέρεις ποιες να αποφύγεις (ή να πεις αν πραγματικά θέλεις να τον κάνεις τούρμπο).

#O Zυγός μπορεί να μην είναι στα καλύτερά του, μπορεί να νιώθει χάλια αλλά θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει. Αν όμως σε ακούσει να του λες ότι φαίνεται χάλια, θα εκενυριστεί και θα ξεσπάσει πάνω του. Να είσαι σίγουρη γι’αυτό!

Σκορπιός θέλει να λύνει όλα τα θέματά του τη στιγμή που έχει πρόβλημα. Γι’αυτό και δεν αντέχει να του λες «Ξέχασέ το». Καλύτερα να κάτσεις και να συζητήσεις μαζί του και να τον ηρεμήσεις βρίσκοντας έστω και μια προσωρινή λύση στο πρόβλημά του.

Τοξότης κάνει πολλές ανωριμότητες στη ζωή του αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα ζώδιο που παίρνει ώριμες αποφάσεις. Έτσι το να σε ακούσει να λες ότι είναι ανώριμος δεν θα σας βγει σε πολύ καλό.

Αιγόκερως είναι συνήθως στην τσίτα γιατί έτσι έχει μάθει να είναι στη ζωή του. Μην του πεις ποτέ να ηρεμήσει και να χαλαρώσει γιατί θα τον εκνευρίσεις. Καλύτερα κάνε μια κίνηση για να τον χαλαρώσεις εσύ από το να χρησιμοποιήσεις αυτές τις λέξεις που τον εκνευρίζουν.

Υδροχόος θέλει να νιώθει πως σε νοιάζει η άποψή του ακόμα και αν εσένα δεν σε νοιάζει τόσο πολύ. Γι’αυτό απέφυγε φράσεις του στιλ «Δεν σε ρώτησα» ή «Δεν σε αφορά».

Ιχθύς νοιάζεται πολύ για τα άτομα που έχει στη ζωή του. Μην του πεις λοιπόν «Τι σε νοιάζει και ασχολείσαι» γιατί απλά θα δημιουργήσεις μεγαλύτερη ένταση ανάμεσά σας.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια & Σχέσεις: Όσο και αν σε εκνευρίσει ΜΗΝ του πεις ποτέ αυτές τις λέξεις!

Ερωτεύτηκες έναν Δίδυμο; ΑΥΤΕΣ είναι οι 7 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για αυτό το ζώδιο!

7 αλήθειες που πρέπει να μάθεις αν ερωτευτείς έναν Ιχθύ!

×