Μαλλιά
O hairstylist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα λάθη που κάνετε με τα μαλλιά σας!
Tips & Trends
ΑΥΤΑ τα tricks μπορούν να αναβαθμίσουν εντελώς τις εμφανίσεις σου αυτόν τον Χειμώνα (VIDEO)
Επιδερμίδα
Εφέ lifting: Θα το πετύχετε και μάλιστα άμεσα και η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει τον τρόπο!
Μόδα
Η πασίγνωστη influencer Rocky Barnes μας δείχνει 4 looks για όλες τις ώρες
Home / Ζώδια / Ζώδια & Σχέσεις: Όσο και αν σε εκνευρίσει ΜΗΝ του πεις ποτέ αυτές τις λέξεις!

Ζώδια & Σχέσεις: Όσο και αν σε εκνευρίσει ΜΗΝ του πεις ποτέ αυτές τις λέξεις!

Όσο και αν σε εκνευρίζει ο αγαπημένος σου καλό είναι να μην τον προκαλείς και εσύ περισσότερο. Γι’αυτό και συγκεντρώσαμε τις φράσεις που δεν αντέχει να ακούει το κάθε ζώδιο ώστε να ξέρεις ποιες να αποφύγεις (ή να πεις αν πραγματικά θέλεις να τον κάνεις τούρμπο).

Ο Κριός δεν θέλει να του λες να ηρεμήσει όταν είναι ιδιαίτερα φορτισμένος. Είναι προτιμότερο να τον αφήσεις να έχει τα νεύρα του από το να του πεις τη λέξη «Ηρέμησε».

Ο Ταύρος δεν μπορεί τους αρνητικούς ανθρώπους και έτσι δεν του αρέσει να του λένε πως κάτι που έχει στο μυαλό του δεν μπορεί να γίνει. Καλύτερα να του πεις ότι θα το προσπαθήσετε από το να του πεις «Δεν γίνεται».

Ο Δίδυμος δεν θέλει να νιώθει οως κουράζει τους γύρω του ή πως τους δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Έτσι αν του πεις «Με έχεις κουράσει» ή «Με έχεις στεναχωρήσει», θα τον στεναχωρήσεις πραγματικά.

Ο Καρκίνος δεν θέλει να μένετε μόνοι ειδικά όταν τσακώνεστε. Άρα καλό θα ήταν να μην του πεις ότι θέλεις τον χώρο σου γιατί θα το πάρει πολύ στραβά.

Ο Λέων δεν αντέχει να νιώθει πως διαφωνείς κάθετα μαζί του. Έτσι ακόμα και αν το νιώθεις καλύτερα να μην του το πεις με λέξεις αλλά να του το δείξεις με τη συμπεριφορά σου και χωρίς πολλές εντάσεις.

Ο Παρθένος θέλει να είναι προετοιμασμένος για τα πάντα αλλά και να νιώθει πως έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που επίσης σκέφτεται όλες τις πιθανότητες. Προσπάθησε να μην τον κάνεις να νιώσει πως δεν σκέφτεσαι σε βάθος γιατί θα τον πληγώσεις αρκετά.

Μπες αύριο στο Faysbook.gr για να δεις και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Ερωτεύτηκες έναν Δίδυμο; ΑΥΤΕΣ είναι οι 7 αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για αυτό το ζώδιο!

7 αλήθειες που πρέπει να μάθεις αν ερωτευτείς έναν Ιχθύ!

Τι φέρνει η νέα εβδομάδα σε όλα τα ζώδια;

×