Ζώδια

Ζώδια + Έρωτας: Αυτό που θέλει ένας Δίδυμος από τη σχέση του

ζώδια

Οι Δίδυμοι είναι πολύ ιδιαίτερα ζώδια και στις σχέσεις είναι πάντα πολύ καλοί σύντροφοι. Είναι αρκετά ιδιαίτερες προσωπικότητες και για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός απέναντί τους γιατί έχουν κάποια στοιχεία που δεν θέλουν να τους τα παραβιάζεις.

#1. Μην μιλάς άσχημα για τους δικούς τους ανθρώπους
Πες σε έναν Δίδυμο κάτι αρνητικό για δικό τους αγαπημένο άνθρωπο και να είσαι σίγουρη πως θα σε βγάλει από τη ζωή του μια για πάντα. Οι Δίδυμοι δεν μπορούν να δεχτούν την προσβολή δικών τους ανθρώπων ακόμα και αν οι ίδιοι κάποιες φορές κάνουν αρνητικά σχόλια.

#2. Μην τους λες ψέματα
Τα ψέματα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός κάθε Διδύμου. Για αυτό είναι 1000 φορές καλύτερο να πεις την αλήθεια, όσο και αν πονάει, παρά να πεις ψέματα.

#3. Μην τους κοροϊδέψεις
Αν θέλεις να σε μισήσει μια για πάντα ένας Δίδυμος τότε απλά…κορόϊδεψέ τον face to face. Δεν υπάρχει χειρότερη συμπεριφορά για εκείνον, ειδικά αν αυτός από πλευράς του σου έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο.

#4. Μην τους τάζεις πράγματα που δεν πρόκειται να τηρήσεις!
Οι υποσχέσεις που δεν τηρούνται είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε έναν Δίδυμο. Για αυτόν είναι πολύ σημαντικό όταν δίνεις τον λόγο σου να τον τηρείς στο 100%. Για αυτό πρόσεχε πολύ πριν ξεστομίσεις μια υπόσχεση σε έναν Δίδυμο ακόμα και αν πρόκειται για κάτι απλό.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στο πρώτο του ραντεβού;