Ζώδια

Ζώδια και χιούμορ: Με αυτά τα 4 ζώδια θα έχεις την πιο αστεία σχέση!

Kάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του ιδιομορφίες. Ωστόσο όλα τα ζώδια έχουν καλές και κακιές πλευρές. Ποια είναι όμως τα πιο διασκεδαστικά ζώδια και ποια είναι αυτά που θα σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι ξανά και ξανά;

#Δίδυμος
Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που ψάχνουν πάντα για να κάνουν κάτι διασκεδαστικό. Βαριούνται αρκετά εύκολα και δύσκολα θα τους κρατήσεις σε μια συνομιλία εκτός κι αν είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για αυτούς.  Αν θες να τους τραβήξεις το ενδιαφέρον τότε θα πρέπει να κάνεις μαζί τους super διασκεδαστικά πράγματα αλλά και να τους κάνεις να γελάνε πολύ.

#Λέων
Ο Λέων είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο που του αρέσει η διασκέδαση και τα πάρτι. Δεν μπορείς να στερήσεις σε έναν Λέων τη διασκέδαση γιατί θα είναι σαν να τον βγάζεις από το επίκεντρο που τόσο πολύ του αρέσει να βρίσκεται. Είναι διασκεδαστικοί άνθρωποι και τους αρέσει να γελάνε. Μάλιστα οι ίδιοι ταιριάζουν ιδανικά με ανθρώπους που έχουν επίσης χιούμορ.

#Τοξότης
Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την καλή αίσθηση του χιούμορ που έχουν και κάποιες φορές παρεξιγούνται γιατί δείχνουν ότι είναι λίγο άκραδοι, ενώ δεν είναι. Το γέλιο είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίζουν κάθε δύσκολη κατάσταση στη ζωή τους και το χρησιμοποιούν πολλές φορές ως ένα μέσο ώστε να μην δείξουν τα πραγματικά τους αισθήματα.

#Υδροχόος
Μπορεί να μην σου δείξουν από την αρχή πόσο ευχάριστοι είναι αλλά αν τους γνωρίσεις καλύτερα θα εκπλαγείς μαζί τους. Είναι πολύ κοινωνικοί άνθρωποι και απολαμβάνουν την παρέα ειδικά των ανθρώπων που τους κάνουν να ξεχνιούνται και να γελάνε. Μαζί τους θα περάσεις τέλεια και θα δημιουργήσεις μια πολύ όμορφη και διασκεδαστική σχέση.

Διαβάστε ακόμα: Zώδια και έρωτας! Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό μας όταν… δαγκώνουμε τη λαμαρίνα;

Zώδια και γάμος! Ποια μας ταιριάζουν περισσότερο και γιατί;

Τα 6 ζώδια που έχουν μεγάλες ηγετικές ικανότητες και θα σε εμπνεύσουν πολύ!