Ζώδια

Ποια ζώδια λατρεύουν τα Χριστούγεννα και ποια πέφτουν σε μελαγχολία;

Ναι, είμαστε πια στο απόλυτο γιορτινό mood και πετάμε στα σύννεφα. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν νιώθουν όλοι την ίδια χαρά με εμάς.

Κάθε άνθρωπος, άρα και ζώδιο, έχει τις δικές του πεποιθήσεις, σκέφτεται και αναλύει από τη δική σου σκοπιά τα πράγματα και έχει διαφορετική στάση απέναντι στα Χριστούγεννα και γενικά στο πνεύμα αυτών των ημερών.

Δες παρακάτω τη λίστα με όλα τα ζώδια ξεκινώντας με αυτά που αγαπάνε περισσότερο τις γιορτές και καταλήγοντας σε εκείνα που απεχθάνονται -ναι, κι όμως συμβαίνει- τα Χριστούγεννα.

#Καρκίνος
Ο Καρκίνος ξεκινάει να τραγουδάει χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον Νοέμβριο και είναι ο πρώτος από τους φίλους σου που θα στολίσει το δέντρο και το σπίτι του.

#Ταύρος
Ο Ταύρος θα πάρει κυριολεκτικά τα βουνά για να βρει χιόνι και να φτιάξει χιονάνθρωπο και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει από πάνω του το ugly πουλοβεράκι των γιορτών -τουλάχιστον μέχρι και τα Φώτα που θα ξεστολίσουμε.

#Λέων
Ο Λέων λατρεύει τις γιορτές επειδή αγαπάει πολύ τα παιδιά και του αρέσει να τα κακομαθαίνει. Πάντα θα βρει ένα για να το κάνει χαρούμενο με δώρα και γλυκά ακόμα και αν ο ίδιος δεν έχει.

#Παρθένος
Ο Παρθένος θα αγοράσει κεράκια με άρωμα χριστουγέννων και θα ψήσει χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Θέλει όλο το σπίτι του να μυρίζει Χριστούγεννα.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος αγαπάει τα Χριστούγεννα γιατί αγαπάει τα δώρα! Του αρέσει να ψάχνει για τα ιδανικά για τους δικούς του ανθρώπους αλλά και να φτιάχνει μόνος του αυτά που θα χαρίσει στους φίλους του.

#Ιχθύς
Ο λόγος που τρελαίνονται για τα Χριστούγεννα είναι επειδή έχουν αδυναμία στο…φαγητό.

#Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένα πολύ ρομαντικό ζώδιο και ως ρομαντικό ζώδιο λατρεύει τις γιορτές, την γιορτινή ατμόσφαιρα και το να περπατάει χέρι χέρι με το άλλο του μισό στη στολισμένη Αθήνα.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα εκνευριστεί μαζί σου αν τραγουδάς χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το… Καλοκαίρι, αλλά όσο πλησιάζους οι μέρες προς τα Χριστούγεννα θα νιώσει όλο και πιο έντονα το πνεύμα των γιορτών.

#Κριός
Όταν ήταν παιδιά αγαπούσαν τις γιορτές αλλά όσο περνάνε τα χρόνια αυτή η χαρά ξεθωριάζει.

#Αιγόκερως
Δεν ξεχωρίζουν τα Χριστούγεννα ιδιαίτερα από τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου όχι επειδή μελαγχολούν αλλά επειδή έτσι είναι ως άνθρωποι.

#Τοξότης
Δεν θα καταλάβουν ποτέ την αγάπη των υπόλοιπων ανθρώπων για τα Χριστούγεννα.

#Δίδυμοι
Είναι τόσο πολυάσχολοι που οι γιορτές περνάνε χωρίς καν να το καταλάβουν.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα 3 ζώδια που θα δούνε την ερωτική τους ζωή να αλλάζει δραματικά τις επόμενες μέρες»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!