Ζώδια

Ζώδια: Πώς να αντιμετωπίσεις έναν άντρα που σε απορρίπτει ξανά και ξανά (Μέρος Ι)

Σου αρέσει ένας άντρα πολύ αλλά νιώθεις πως κάθε φορά που τον πλησιάζεις εκείνος απομακρύνεται; Δες τι πρέπει να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό του.

#Οι Κριοί είναι άνθρωποι που τους αρέσει να είναι πολύ αισιόδοξοι. Αυτό ίσως σου δημιουργήσει τη λάθος εικόνα ότι μπορεί στο μέλλον να αλλάξει γνώμη και να θέλει να είστε μαζί. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις γιατί αυτό μάλλον δεν θα συμβεί. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…

#Οι Ταύροι τείνουν να το παίζουν αδιάφοροι όταν νιώθουν πίεση από μια γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ταιριάζεται αλλά ίσως θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο όσο είστε μαζί του.

#Αν ένας Δίδυμος δεν δείξει ενδιαφέρον απέναντί σου τότε μάλλον δεν τον ενδιαφέρεις και ούτε πρόκειται να τον ενδιαφέρεις στο μέλλον. Μπορεί να είναι ζώδια που αλλάζουν εύκολα γνώμη αλλά στα αισθηματικά τους πατάνε πολύ γερά στα πόδια τους και ξέρουν πάντα τι θέλουν.

#Ο Καρκίνος αλλάζει γνώμη και γι’αυτό μια απόρριψη δεν πρέπει να σε πτοεί. Αν ωστόσο μετά από λίγοα καιρό νιώσεις και άλλη απόρριψη τότε ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσεις παρακάτω σε μια άλλη σχέση.

#Ο Λέων αγαπάει τη σύνδεση με τους ανθρώπους. Έτσι αν παρατηρήσεις πως παραμένει κοντά σου ακόμα και αν σε απέρριψε δεν σημαίνει πως είναι ερωτευμένος. Απλά θέλει να διατηρεί τις σχέσεις του ακόμα και σε φιλικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια και γάμος! Ποια μας ταιριάζουν περισσότερο;

Ζώδια και έρωτας: Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό μας όταν δαγκώνουμε τη λαμαρίνα;

Ζώδια: Αυτά είναι τα πράγματα που θα σας κάνουν να μετανιώσετε σε κάποια φάση της ζωής σας!