Ζώδια

Ζώδια: Πώς θα καταλάβεις ότι ο αγαπημένους σου περνάει μια δύσκολη φάση! (Μέρος ΙI)

Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο ανοιχτά προς τους δικούς τους ανθρώπους και άλλα που δεν θέλουν να δείχνουν αδυναμία και έτσι κρατάνε τα συναισθήματά τους μέσα τους. Για να καταλάβεις πώς νιώθει ο αγαπημένος σου, σε περίπτωση που δεν εκφράζεται πρέπει απλά να γνωρίζεις το ζώδιό του.

#Λέων
Ο Λέων είναι ένα ζώδιο πολύ δυναμικό που δεν θέλει να δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αν είσαι ο άνθρωπός του θα καταλάβεις αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν δεν δε νιώθει πολύ κοντά του τότε δεν πρόκειται να δείξει ποτέ το πώς αισθάνεται.

#Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που δεν μπορεί να κρύψει το πώς αισθάνεται. Αν είσαι στη λίστα με τους ανθρώπους που εκτιμά τότε θα σου μιλήσει για το πρόβλημά του. Ακόμα και αν δεν σου μιλήσει όμως, με το που τον ρωτήσεις θα σου πει όλα όσα αισθάνεται.

#Ζυγός
Ο Ζυγός είναι κλειστός άνθρωπος και δεν θέλει να βαραίνει τους γύρω του με τα προβλήματά του γιατί δεν τα παίρνει ποτέ πολύ στα σοβαρά. Αν δεις να συμπεριφέρεται λίγο περίεργα απέναντί σου τότε κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Μπες στο Faysbook.gr αύριο για να δεις ακόμα περισσότερα ζώδια!

Διαβάστε ακόμα: ΑΥΤΑ είναι τα 2 ζώδια που είναι έτοιμα για νέα σχέση αμέσως μετά τον χωρισμό

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην κορυφή!

Ζώδια και Χριστούγεννα! Τι απολαμβάνουν να κάνουν τις γιορτινές μέρες;