Ζώδια
Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 31 Μαΐου 2020!
Celebrity News
Η Φαίη μας έριξε το Instagram με τη φώτο που ανέβασε -Δείτε τα σχόλια που της άφησε όλη η showbiz!
Επιδερμίδα
Kim Kardashian, Bella Hadid, Ashley Graham: Αυτή είναι η νέα beauty εμμονή των αγαπημένων μας celebrities!
Ιδέες Διακόσμησης
Πως να κάνετε το υπνοδωμάτιό σας να μοιάζει με αυτά του Instagram!
Home / Best of TV / «Μετά τον καρκίνο, άλλαξαν οι προτεραιότητες»

«Μετά τον καρκίνο, άλλαξαν οι προτεραιότητες»

Η Ζέτα Δούκα συνάντησε στην Τήνο τη Μάγια Τσόκλη, η οποία της μίλησε για τα ταξίδια και τις εμπειρίες της. Όπως εξήγησε, «κάθε ταξίδι μας βοηθάει να μεγαλώνουμε τη ζωή μας γιατί αποκτάμε περισσότερες αναμνήσεις». Σήμερα, προτιμά την ησυχία και συνεχίζει να αγαπάει τη φύση. Ανάμεσα σε άλλα, η Μάγια Τσόκλη εξομολογήθηκε στο Thrive την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Είχα αισθανθεί σαν να έβαζα όλα τα κομμάτια της ζωής μου μέσα σε ένα κουτί, το κούναγα και τα ξαναπέταγα κάτω και σαν να ξανάβλεπα με μια άλλη σειρά. Νομίζω ότι αλλάζουν λίγο οι προτεραιότητες. Έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι όλοι όσοι έχουν περάσει από αυτές τις ιστορίες λίγο πολύ τα ίδια λέμε, δηλαδή καταντάει και πληκτικό μετά από λίγο.

Νομίζω ότι οι προτεραιότητες αλλάζουν, αυτό κυρίως. Μετά από αυτή την ιστορία δεν έχω αγχωθεί ξανά για deadline, ποτέ όμως. Αντιθέτως μπορώ να γίνω έξαλλη με το σχολείο του παιδιού γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό, μπορεί να έχω απόλυτο άδικο.

Άλλαξαν οι προτεραιότητες, αυτό θα έλεγα. Το δυσάρεστο με αυτές τις ιστορίες πως όταν περνάς μια τέτοια περιπέτεια, την περνάς εσύ. Και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου ναι μεν το βιώνουν μέσα από σένα, αλλά δεν αλλάζει σε τίποτα τη σκέψη τους και το πώς ζούσαν πριν.

Αυτό είναι μια προσωπική και μοναχική υπόθεση. Και πολύ κόσμο να έχεις γύρω σου, τα μαθήματα που μπορεί να σου δώσει μια ασθένεια τα κερδίζεις μόνο εσύ. Οι γύρω σου ναι μεν συμπάσχουν, αλλά δεν αλλάζει η ζωή τους και πολύ», είπε η Μάγια Τσόκλη.

Δείτε εδώ όλο το επεισόδιο του Thrive:

Διαβάστε ακόμα:

Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της!

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με όλη αυτή την ιστορία γιατί καθημερινά μου στέλνουν…»

H αποκάλυψη που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια κατά τη διάρκεια του 4ου live στο «The Final 4»

×