Celebrity News

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η τρυφερή φωτογράφιση που έκανε μαζί με τη μαμά της!

Δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη αφορμή, όπως η Ημέρα της Μητέρας, που γιόρτασε την περασμένη Κυριακή όλος ο πλανήτης, για να εκδηλώσει την αγάπη της στη μητέρα της η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστριας συστήνει με μεγάλη περηφάνια στο Hello! την κ. Φωτεινή, με την οποία έχει χτίσει μια ειλικρινή σχέση, βασιμένη, πάνω απ’ όλα, στην αγάπη.

Οι δυο τους μιλούν για τη σχέση τους, έτσι όπως διαμορφώθηκε στο πέρασμα του χρόνου, τον γάμο και τα παιδιά.

 

Τι ονειρεύεστε για την Ειρήνη;
Φ.Π.: Να είναι ευτυχισμένη, υγιής και να κάνει πολλά παιδάκια. Εύχομαι να κάνει το λιγότερο τέσσερα! Εγώ έχω δύο παιδιά και μου λείπει που δεν απέκτησα περισσότερα. Τώρα είμαι έτοιμη να υποδεχτώ εγγόνια, θα γίνω πολύ ευτυχισμένη. Μακάρι να φτιάξει τη δική της οικογένεια, αυτό για μένα σημαίνει ότι έχει κάνει κάποιος κάτι στη ζωή του, η οικογένεια.

Ε.Π.: Και οι φίλες μου, που έχουν αποκτήσει παιδιά, αυτό μου λένε, ότι συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο στη ζωή. Επίσης, έχω καταλάβει ότι πρέπει να έχεις ζήσει όσα επιθυμείς για να αποκτήσεις ένα παιδί, να είσαι χορτάτος και να μην έχεις απωθημένα.

Ειρήνη, είσαι σε μια μακρόχρονη σχέση. Η μητέρα σου ονειρεύεται εγγόνια, εσύ ονειρεύεσαι παιδιά;
Ε.Π.: Στο μέλλον, κάποια στιγμή…

Είναι κάτι που σου έχει εμπνεύσει ο σύντροφός σου (Κώστας Πηλαδάκης);
Ε.Π.: Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες φοβίες πάνω στο ζήτημα της οικογένειας. Είναι κάποια διαστήματα που το σκέφτομαι έντονα. Αλλά είμαι επίσης και της άποψης ότι θέλω να είμαι γεμάτη, να έχω λύσει όλα μου τα θέματα πριν έρθουν τα παιδιά, γιατί όταν έρθουν θα δοθώ ολοκληρωτικά.

 

Το γάμο τον σκέφτεσαι;
Ε.Π.: Μεγάλωσα με αυτούς τους θεσμούς, είναι οικείοι μέσα μου, είναι τα πιστεύω των γονιών μου. Αλλά μεγαλώνοντας βλέπεις ποια είναι τα πραγματικά ουσιώδη στη ζωή και αρχίζουν να αναιρούνται μέσα σου πράγματα που τα είχες στάνταρ, κάποια «σωστά» και «πρέπει». Θέλω να αποβάλω τα «πρέπει» και να κάνω κάτι επειδή θέλω να το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν μικρότερη μου ήταν πιο ελαφριά η λέξη «γάμος», αν και ποτέ δεν ήμουν από τα κορίτσια που φαντάζονται τον εαυτό τους με νυφικό ή πώς θα είναι εκείνη η μέρα. Ενώ είμαι πολύ ρομαντική, δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου ή στόχος ζωής. Όταν θα το νιώσω, θα γίνει. Ή, πιο σωστά, όταν θα το νιώσουμε και οι δύο. Πρέπει να είναι αμοιβαίο. Σε μια σχέση μπορεί μια περίοδο να το επιθυμεί ο ένας σύντροφος και ο άλλος να είναι κάπου μπλοκαρισμένος και σε μια άλλη φάση να συμβεί το αντίστροφο.
 
Είναι κάτι που έχετε κουβεντιάσει;
Ε.Π.: Δε θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω μόνο γενικά. Καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος έχει μια μακρόχρονη σχέση, αυτή οφείλει να εξελιχθεί, αλλά δεν πιέζω τα πράγματα, γιατί δε θέλω να πιέζω τον εαυτό μου. Πιέστηκα αρκετά στην παιδική μου ηλικία να κάνω τα «πρέπει» και το «σωστό», πάντα λόγω της ανατροφής που πήρα. Νομίζω ότι γι’ αυτό αντιδρώ τόσο στην έννοια της δέσμευσης κι έχω μια αίσθηση ότι όσο συζητιέται από άλλους γύρω μου, τόσο περισσότερο θα αντιδρώ.