Μαμά-Παιδί

Γιορτή της Μητέρας: 3 τέλεια πράγματα που μπορείς να κάνεις με τη μαμά σου!

Η γιορτή της μητέρας είναι σήμερα και έχουμε μεγάλες χαρές. Γιατί; Πολύ απλά αποτελεί το πιο αγαπημένο μας πλάσμα στον πλανήτη -έτσι δεν είναι κορίτσια;

Αν το μυαλό σας έτρεχε -υποχρεώσεις και ασφυκτικά deadlines- και δεν είχατε χρόνο να ετοιμάσετε κάτι, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα φώτα μας με υπέροχες λύσεις τελευταίας στιγμής που θα την κάνουν να χαρεί και να χαμογελάσει πλατιά.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε παρακάτω για τη γιορτή της μητέρας

Κάντε μαζί ένα πικνικ

Από τότε που μεγάλωσες πόσες φορές έχεις πάει για πικνικ με τη μαμά σου; Μπορεί και καμία. Οργάνωσε ένα πικνικ για δύο κάνοντάς τα όλα εσύ. Φτιάξε ένα καλαθάκι με σαντουιτσάκια, αναψυκτικά, μια όμορφη σαλάτα και μερικά λουλούδια και πηγαίνετε μαζί σε ένα όμορφο πάρκο.

Δεν χρειάζεται να ξενιτευτείτε. Πηγαίνετε κάπου κοντά και πείτε τα. Σίγουρα θα περάσεις και εσύ πολύ καλά εκτός από τη μαμά σου. Δεν είναι τέλεια ιδέα για τη γιορτή της μητέρας;

Πηγαίνετε στη θάλασσα

Πήγαινέ την στη θάλασσα ή σε μια όμορφη λίμνη για καφέ λίγο έξω από την πόλη. Αν της μητέρας σου της αρέσει η θάλασσα σίγουρα θα απολαύσει μια μέρα κοντά σε αυτήν έχοντας για παρέα της εσένα.

Κανονίστε να φάτε μόνο οι δυο σας και να τα πείτε ίσως και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, αν έχεις να βρεθείς μαζί της πολύ καιρό.

Δεν είναι και αυτή τέλεια ιδέα για τη γιορτή της μητέρας;

Κάν’ της δώρο μια γενική καθαριότητα

Πες της πως θα κάνεις γενική καθαριότητα στο σπίτι της και πως αυτό θα είναι το δώρο σου για εκείνη. Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία θα το χαρεί πάρα πολύ να χαλαρώσει έστω και για λίγο και να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της, ενώ ταυτόχρονα θα νιώσει πως νοιάζεσαι γι’αυτήν.

Η χαρά άλλωστε, όπως υποστηρίζουν όλοι οι ψυχολόγοι έρχεται μέσα από τα απλά πράγματα και τις μικρές λεπτομέρειες. Και αυτή η τρίτη ιδέα για τη γιορτή της μητεράς είναι πραγματικά τέλεια.

Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλες τις μανούλες!

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Η μανία των μικρών κοριτσιών με τα καλλυντικά

Δεν είναι μόνο η μαμά. Υπάρχει και ο μπαμπάς!

Πώς να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών σας!

Το παιδί μου έχει άγχος για το σχολείο! Τι να κάνω;