Μαμά-Παιδί

Γιορτή της Μητέρας: Τέλεια tips για να αγοράσετε τα πιο φρέσκα λουλούδια

Γιορτή της μητέρας σήμερα και το πιο αγαπημένο μας πρόσωπο στον πλανήτη έχει την τιμητική του -εννοείται πως κάθε μέρα την αγαπάμε, την φροντίζουμε και της μιλάμε γλυκά.

Αν δεν έχετε προλάβει ακόμα να της πάρετε δώρο, σε αυτό το άρθρο σας έχουμε τα ωραιότερα tips για να της αγοράσετε τα πιο φρέσκα λουλούδια που σίγουρα θα την ξετρελάνουν και θα την κάνουν να αισθανθεί τέλεια.

Ναι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να της δείξετε την αγάπη σας που την έχετε στη ζωή σας, φύλακα άγγελο και διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για να σας ακούσει και να σας κρύψει στη μεγάλη αγκαλιά της.

Δείτε παρακάτω τέλεια tips για προμηθευτείτε τα πιο φρέσκα λουλούδια για τη γιορτή της μητέρας:

1. Επιλέξτε τα λουλούδια με κάποια μπουμπούκια. Αλλά αποφύγετε τυχόν τελείως κλειστά πράσινα μπουμπούκια, τα οποία δεν είχαν αρκετό χρόνο για να ωριμάσουν πριν την κοπή και δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ.

2. Ψάξτε για σταθερούς μίσχους και άνθη. Εάν ψωνίζετε λουλούδια που έχουν βαρύ κεφάλι, όπως ζέρμπερες και μαργαρίτες, πείτε ένα μεγάλο ναι σε αυτά που στερεώνονται με πλαστικά καλαμάκια.

3. Ελέγξτε τα φύλλα για αποχρωματισμό και ατέλειες, γιατί μια νοσηρή εμφάνιση μπορεί να σας δείξει ότι τα λουλούδια είναι μετά από την ακμή τους.

4. Τα καταστήματα λαμβάνουν συνήθως νέο απόθεμα τις ίδιες ημέρες κάθε εβδομάδα. Ζητήστε,λοιπόν, από τον υπάλληλο, να σας πει πότε παραδίδονται τα λουλούδια ώστε να μπορείτε να τα προμηθευτείτε πιο φρέσκα.

Και αφού διαβάσατε τα παραπάνω, είστε έτοιμες για να αγοράσετε τα πιο φρέσκα λουλούδια για τη γιορτή της μητέρας.

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Η μανία των μικρών κοριτσιών με τα καλλυντικά

Δεν είναι μόνο η μαμά. Υπάρχει και ο μπαμπάς!

Πώς να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση των παιδιών σας!

Το παιδί μου έχει άγχος για το σχολείο! Τι να κάνω;