Celebrity News

Άννα Κορακάκη: «Ανυπομονώ για τον γάμο μου και για το κάθε βήμα που θα κάνω με τον σύντροφό μου»

Στο Secret και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Άννα Κορακάκη για την πρόταση γάμου που της έκανε την Πρωτοχρονιά ο σύντροφός της, αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Η Ολυμπιονίκης στη Σκοποβολή, μπορεί να κρατάει γενικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, όμως δεν μπορούσε να κρατήσει μυστικό το ευχάριστο γεγονός και έτσι μοιράστηκε με όσους της ακολουθούν στα social media το εντυπωσιακό μονόπετρο που της προσέφερε ο αγαπημένος της

«Νιώθω υπέροχα και ανυποµονώ όχι µόνο για τον γάµο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήµα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού µε τον άνθρωπό µου, και εύχοµαι να είµαστε υγιείς κι ευλογηµένοι να ζήσουµε µια µακρά κι ευτυχισµένη ζωή µαζί. Η πρόταση έγινε. ∆εν µας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεµία και πρόγραµµα, θα βρούµε µια ηµεροµηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές µας και τις αγωνιστικές µου υποχρεώσεις», εξομολογήθηκε η Άννα Κορακάκη στην δημοσιογράφο.

Πότε θα γίνει ο γάμος
Η σκοπεύτρια, που µεγάλωσε στη ∆ράµα και κάνει περήφανους τους Έλληνες µε την παρουσία και τις διακρίσεις της στα σπουδαιότερα αθλητικά ραντεβού του πλανήτη, εξηγεί γιατί ακόµη δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάµος τους: «∆εν έχουµε κατασταλάξει όχι µόνο σε ηµεροµηνία όσον αφορά τον γάµο, αλλά ούτε στον µήνα καν. Θα γίνει σε ηµεροµηνία που θα συµβαδίζει µε τις υποχρεώσεις όλων και το αγωνιστικό µου πρόγραµµα. Ειλικρινά, δεν έχουµε κλείσει τίποτα απολύτως».

Αξίζει να σηµειωθεί ότι τις φωτογραφίες µε το δαχτυλίδι αναδηµοσίευσε και η Ελληνική Ολυµπιακή Επιτροπή µέσω Instagram, προκειμένου να ευχηθεί στην Ολυµπιονίκη για τον επικείµενο γάµο της. «Συγχαρητήρια στην Ολυµπιονίκη µας Άννα Κορακάκη, που γυρίζει σελίδα στη ζωή της και θα παντρευτεί. Κάθε ευχή για βίον ανθόσπαρτον», ανέφερε στη δηµοσίευσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η δύσκολη χρονιά
Το 2022 ήταν µια µεταβατική χρονιά για την Άννα Κορακάκη, καθώς έκλεισε ένα δύσκολο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό που περιλάµβανε τη δικαστική διαµάχη µε τον άνθρωπο που την παρακολουθούσε, την απειλούσε και έφτασε στο σηµείο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της. Ο 34χρονος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης από το Μικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Καβάλας και έτσι ένα κεφάλαιο που, όπως είχε πει η ίδια, την είχε κάνει να παλεύει «µε µετατραυµατικό στρες και ψυχοσωµατικά νοσήµατα», έκλεισε και πλέον η ίδια κάνει όνειρα για τα όµορφα που θα ακολουθήσουν στην προσωπική της ζωή και στον αθλητισµό.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στο ενδεχόμενο ο Στάθης Σχίζας να ερωτευτεί κάποια άλλη στο «Survivor All Star»

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το ζευγάρι -Η on camera αντίδραση στο αεροδρόμιο

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Αγκαλιασμένοι σε βόλτα τους στα νότια προάστια