Σχέσεις-Σεξ

3 πράγματα που δεν πρέπει να κρύβεις ποτέ από τον σύντροφό σου

Η σχέση με τον σύντροφό σου είναι ιερή και δεν πρέπει να την βρωμίζεις με… ψέματα. Είτε αθώα είτε όχι, γιατί σίγουρα θα έχουν επιπτώσεις, από τις πιο αθώες, έως τις πιο σοβαρές.

Η αλήθεια είναι πως όταν συστηματικά κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου, τότε του στέλνεις το μήνυμα ότι δεν τον εμπιστεύεσαι, δεν τον σέβεσαι ή δεν τον αγαπάς αρκετά για να του πεις την αλήθεια.

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι, εάν γίνεται αυτό, τότε δεν θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε, αλλά σχέση είναι πιθανώς καταδικασμένη, γιατί όταν γίνουν αυτά αντιληπτά από τον σύντροφό σου, τότε θα τα μαζέψει αργά ή γρήγορα και θα φύγει.

3 πράγματα που δεν πρέπει να κρύβεις ποτέ από τον σύντροφό σου

Δες παρακάτω 3 πράγματα που δεν πρέπει να κρατάς κρυφά από τον σύντροφό σου

Πόσα χρήματα κερδίζεις (δεν πρέπει να το κρύβεις από τον σύντροφό σου)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να θέλει να πει ψέματα για τη δουλειά ή τον μισθό του σε μια σχέση. Μπορεί να φοβάται ότι θα υπάρξει άδικη κριτική ή εκμετάλλευση από τον σύντροφό του.

Επίσης μπορεί να νιώθει άβολα να μιλάει για οικονομικά θέματα, ή μπορεί απλώς να θέλει να κάνει καλή εντύπωση στον σύντροφό του και να τα… φουσκώσει.

Όποια και αν είναι η αιτία, το να λες ψέματα για τη δουλειά ή τον μισθό σου δεν είναι τρόπος για να χτιστεί μια υγιής σχέση.

Αν παίρνεις αγάπη και σεβασμό από τον σύντροφό σου, τότε σίγουρα δεν θα τον νοιάζει πόσα χρήματα κερδίζεις ή τι κάνεις για να βγάζεις τα προς το ζειν.

Θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι. Αντίθετα, αν σε εκμεταλλεύεται ή σε κρίνει για τις τραπεζικές σου καταθέσεις, είναι καλύτερα να μην είσαι μαζί του. Κοινώς γι’ αυτόν τον σύντροφο δεν αξίζει να ρίξεις ούτε ένα δάκρυ.

3 πράγματα που δεν πρέπει να κρύβεις ποτέ από τον σύντροφό σου

Την ηλικία σου (δεν πρέπει να το κρύβεις από τον σύντροφό σου)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να θέλει να πει ψέματα για την ηλικία του στις εφαρμογές γνωριμιών. Μπορεί να φοβάται ότι θα τον απορρίψουν επειδή είναι πολύ νέος ή πολύ μεγάλος.

Μπορεί να θέλει να προσελκύσει έναν συγκεκριμένο τύπο ατόμου. Ή μπορεί απλώς να θέλει να κάνει καλή εντύπωση. Όποια και αν είναι η αιτία, το να λες ψέματα για την ηλικία σου δεν είναι ο τρόπος για να χτιστεί μια υγιής σχέση.

Εάν τον σύντροφό σου τον ενδιαφέρεις εσύ και όχι η ταυτότητά σου, δεν θα τον νοιάζει πόσο ετών είσαι.

Θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι. Αντίθετα αν δεις τον μέλλοντα σύντροφό σου να γκρινιάζει πάνω σε αυτό το θέμα, αν πάει να σε χειραγωγήσει ή να σε κάνει ό,τι θέλει, τότε τράβα ένα μεγάλο Χ και ψάξε κάτι άλλο.

Τι; Μα φυσικά έναν μέλλον σύντροφό σου που να μην έχει τέτοια θέματα.

3 πράγματα που δεν πρέπει να κρύβεις ποτέ από τον σύντροφό σου

Κάτι για το οποίο δεν είσαι υπερήφανη (δεν πρέπει να το κρύβεις από τον σύντροφό σου)

Σε κάθε σχέση, είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής και αυθεντική με τον σύντροφό σας. Αυτό ισχύει ακόμη και για πράγματα για τα οποία δεν είσαι καθόλου υπερήφανη.

Μπορεί να ήταν ένα λάθος, μια κακή απόφαση ή μια άβολη κατάσταση που όταν την σκέφτεσαι αισθάνεσαι χάλια και φυσικά δεν θες να την μοιραστείς με τον σύντροφό σου.

Καλύτερα, αν έρθει η στιγμή να του πεις την αλήθεια, να μην κρύψεις κάτι και να είσαι σίγουρη πως εκείνος θα σε ακούσει και θα το προσπεράσει.

Αν σε δει όμως να μην θες να μοιραστείς κάτι μαζί του, τότε σίγουρα θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις και όσο αυτές θα μεγαλώνουν, τόσο πιο έντονα θα αρχίσει να σκέφτεται τον χωρισμό.

Φωτογραφίες: Pexels 

Μια ματιά ακόμα:

5 tips για να μην «ρουτινιάσει» η σχέση σου- Δοκίμασέ τους και θα μας θυμηθείς!

Κι όμως, μπορείς να καταλάβεις πολλά από τα χέρια ενός άντρα!

Η σχέση του αρσενικού και του θηλυκού μέσα σου -Έτσι θα βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι!