Σχέσεις-Σεξ

Του αρέσεις αλλά το κρύβει καλά; 5 σημάδια που θα τον προδώσουν

Θες να καταλάβεις αν του αρέσεις; Τότε δώσε βάση σε αυτά τα αλάνθαστα σημάδια και κάνε την πρώτη κίνηση, αν φυσικά σε ενδιαφέρει και σένα.

Πρόσεχε όμως… Ίσως μπορεί και να το κρύβει γιατί συντρέχουν και άλλοι λόγοι.

Δες τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι του αρέσεις κρυφά:

Έχει τον φόβο της απόρριψης

Η βασική αιτία είναι ο φόβος της πιθανής απόρριψης. Ανησυχεί ότι αν αποκαλύψει τα αισθήματά του, ίσως δεν νιώθεις και εσύ το ίδιο και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε αμηχανία ή άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

Μήπως να τον πλησιάσεις καλύτερα και να πάρεις την απάντησή σου; Το πρώτο από τα πέντε σημάδια.

Βρίσκεται ήδη σε μία σχέση

Ναι, φυσικά υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Μπορεί να βρίσκεται σε σχέση ή να έχει δεσμεύσεις που τον εμποδίζουν να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του προς άλλο άτομο.

Ίσως βρίσκεται σε ένα δίλημμα ανάμεσα στα συναισθήματά του και την πίστη του. Προσπάθησε να τον καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται και δες τις καταστάσεις από μία απόσταση. Το δεύτερο από τα πέντε σημάδια.

Τα συναισθήματά του είναι αβέβαια

Ίσως δεν είναι ξεκάθαρος με τα δικά του συναισθήματα. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι απολύτως σίγουροι για τα συναισθήματά τους. Μπορεί να βρίσκονται σε μια διαδικασία κατά την οποία θέλουν να ξεκαθαρίσουν όσα νιώθουν για να είναι σίγουροι πριν προχωρήσουν σε αποκαλύψεις.

Δώσε του λίγο χρόνο αν σε ενδιαφέρει παραγματικά. Το τρίτο από τα πέντε σημάδια.

Νιώθει άβολα να εκφράσει τα συναισθήματά του

Σε πολλούς άντρες δεν αρέσει να αισθάνονται ευάλωτοι. Μπορεί να ανησυχούν ότι αν μιλήσουν ανοιχτά για το πώς νιώθουν, αυτό θα οδηγήσει σε συναισθηματικό τραύμα αν δεν υπάρχει η επιθυμητή ανταπόκριση.

Μήπως να τον ρωτήσεις; Το τέταρτο από τα πέντε σημάδια.

Έχει περάσει άσχημες εμπειρίες

Αν ένας άνδρας έχει πληγωθεί ή απορριφθεί στο παρελθόν όταν εξέφρασε τα συναισθήματά του σε προηγούμενη σχέση, μπορεί να διστάζει να ξαναζήσει αυτή την εμπειρία και να αποφασίσει να κρατήσει τα συναισθήματα του κρυφά.

Αν είναι αυτό που πραγματικά θες, ίσως θα ήταν καλό να κάνεις την πρώτη κίνηση για να το ανακαλύψεις. Το πέμπτο από τα πέντε  σημάδια.

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 είναι εδώ (Part I)

Το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 είναι εδώ (Part II)