Ζώδια

Το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 είναι εδώ (Part I)

Σε αυτό το άρθρο θα σου μιλήσουμε για το σεξ, σύμφωνα με το ωροσκόπιό σου, όλους τους μήνες του 2024.

Είσαι έτοιμη λοιπόν να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη ζωή σου; Αν ναι, βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο.

Δες αναλυτικά το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 παρακάτω:

Κριοί 

Μπορείτε να περιμένετε μεγάλες αλλαγές φέτος. Εάν είστε σε μια αφοσιωμένη σχέση και το σεξ έχει γίνει πολύ προβλέψιμο, ή αν είστε ένας Κριός που θέλει να βελτιώσει τη σεξουαλική του ζωή, τότε μιλήστε ανοιχτά με τον σύντροφό σας και βρείτε τι είναι αυτό που σας αρέσει και σας εξιτάρει στο κρεβάτι.

Δεν είναι κακό να δοκιμάσετε και διάφορες πρακτικές, όπως ο ταντρικός διαλογισμός που σίγουρα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το σώμα σας και να δημιουργήστε έναν ισχυρότερο δεσμό μαζί του.

Ταύροι

Μπορεί να είστε συγκεντρωμένοι σε μεγάλο βαθμό στους στόχους και την καριέρα σας, τόσο πολύ που να έχετε λίγο χρόνο ή ενδιαφέρον για σεξ και ραντεβού -αλλάξτε τακτική σας παρακαλώ πολύ γιατί η ζωή περνάει.

Με τις αξίες και την αυτοεκτίμησή σας να τονίζονται φέτος, αν είστε singles, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερο κάποιος που δεν θα εμποδίσει την ελευθερία ή την προσωπική σας ανάπτυξη.

Δίδυμοι

Αυτή η χρονιά σάς βρίσκει στο ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού σας και την αναζήτηση πιο ουσιαστικών εμπειριών.

Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, που η οικειότητα, η ρουτίνα και η καθημερινότητα σας έχουν καταστρέψει τη μαγεία, τότε σας συντιστούμε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να την ξαναβρείτε.

Καρκίνοι

Ίσως η σκέψη να κάνετε σεξ σας προκαλεί μεγάλο άγχος -ναι, είναι ένα σπορ που τελευταία πολλές από εσάς το έχετε ξεχάσει.

Ίσως θέλετε να νιώσετε περισσότερη δύναμη για να εξερευνήσετε τις επιθυμίες σας, ή κάποιον να σας σπρώξει προς αυτή την κατεύθυνση. Μιλήστε, μην τα κρατάτε όλα μέσα σας.

Επίσης πολλέ ςαπό εσάς είναι η ευκαιρία να μάθετε πώς να δημιουργήσετε πιο υγιή όρια στις σεξουαλικές σχέσεις ή να σπάσετε παλιά πρότυπα που σας στέρησαν την εμπιστοσύνη από το πρόσωπο που αγαπούσατε.

Λέοντες 

Το 2024 στοχεύει να αναδείξει την περιπετειώδη πλευρά σας. Το να εγκαταλείψετε τις προκαταλήψεις που μπορεί να έχετε για το σεξ και τη σεξουαλικότητα και το να είστε ανοιχτές σε νέους ανθρώπους ή στο να δοκιμάζετε νέα πράγματα θα σας προσφέρουν τη μέγιστη ικανοποίηση.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δεν θα χάσετε.

Παρθένοι 

Καθώς η υγεία και η ευεξία είναι επίσης στο επίκεντρο για εσάς το 2024, σας ενθαρρύνουμε να επανασυνδεθείτε με το σώμα σας με τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στις ερωτογενείς ζώνες σας.

Μην αφήνετε άλλο διάστημα να πάει χαμένο. Βουρ στην εξάσκηση, λοιπόν.

Το θέμα θα ολοκληρωθεί με τα υπόλοιπα ζώδια αύριο. Μείνετε συντονισμένες.

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Κεφάλαιο οργασμός: 4 είδη για να αυξήσετε την ευχαρίστηση και να φτάσετε γρηγορότερα στην κορύφωση