Σχέσεις-Σεξ

Πρωταπριλιά: 3 συχνά ψέματα που λέμε στο πρώτο ραντεβού

Με αφορμή την Πρωταπριλιά σας ετοιμάσαμε ένα θέμα με τα ψέματα που λέμε όλοι μας στο πρώτο ραντεβού.

Ναι, είναι γεγονός πως όταν γνωρίζεις κάποιον που ελπίζεις να γίνει ο μελλοντικός σου σύντροφος θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και έτσι πιάνεις τον εαυτό σου να λέει ψέματα…που δεν περίμενες να πει.

Ποια είναι τα πιο κοινά ψέματα που λένε άντρες και γυναίκες στο πρώτο ραντεβού; Κι ας μην είναι κάθε μέρα Πρωταπριλιά

#1. Ύψος

Οι πιο πολλοί άντρες αλλά και οι γυναίκες τείνουν να ψεύδονται για το ύψος τους. Ειδικά οι γυναίκες που εμφανίζονται στα ραντεβού με τακούνια είναι πιο εύκολο να πουν ψέματα για το ύψος τους.

Άλλωστε ποιος μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.63; Φυσικά τα ψέματα δεν περιορίζονται μόνο στους πιο κοντούς άντρες και στις πιο κοντές γυναίκες αλλά και στους πιο ψηλούς.

Πολλές γυναίκες που είναι ιδιαίτερα ψηλές τείνουν να λένε ψέματα ότι είναι πιο κοντές καθώς δεν εκτιμούν αυτό το προσόν τους…ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες. Εσύ τι ψέματα λες στο πρώτο ραντεβού; Κάποια δικαιολογούνται και ας μην είναι Πρωταπριλιά.  

#2. Κιλά

Τα κιλά είναι δεύτερα στη λίστα με τα ψέματα των πρώτων ραντεβού. Ωστόσο πριν πεις ένα ψέμα για τα κιλά σου σκέψου το εξής: Αν κάποιος σε παρατήσει εξαιτίας ενός νούμερου στη ζυγαριά καλύτερα να σε παρατήσει τώρα ή μάλλον ακόμα καλύτερα να τον παρατήσεις εσύ τώρα πριν σοβαρέψουν τα πράγματα.

Έτσι δεν είναι; Άσε στην άκρη τα ψεματάκια που λέμε στην Πρωταπριλιά και πες μόνο την αλήθεια. Σίγουρα δεν θα χάσεις.

#3. Οικονομικά/ status

Τα ψέματα για τα οικονομικά είναι πολύ κοινά γιατί θέλεις το άτομο που έχεις απέναντί σου να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για εσένα.

Ωστόσο θυμήσου το εξής. Κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα ο αγαπημένος σου θα καταλάβει την αλήθεια και τότε τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για εσάς τους δύο, ειδικά αν εκείνος ήταν απόλυτα ειλικρινής μαζί σου σχετικά με το δικό του status.

Εσύ ποια από τα παραπάνω ψέματα λες στο πρώτο ραντεβού; Είτε είναι είτε δεν είναι Πρωταπριλιά;

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα: 

Συναισθηματική ανωριμότητα: 6 σημάδια που την αποκαλύπτουν

Το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 είναι εδώ (Part I)

Το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 είναι εδώ (Part II)