Ζώδια

Το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 είναι εδώ (Part II)

Σε αυτό το άρθρο θα σου μιλήσουμε για το σεξ, σύμφωνα με το ωροσκόπιό σου, όλους τους μήνες του 2024.

Είσαι έτοιμη λοιπόν να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη ζωή σου; Αν ναι, βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο.

Δες αναλυτικά το ωροσκόπιο του σεξ για το 2024 παρακάτω:

Ζυγοί

Γίνεστε σιγά σιγά η πιο σίγουρη και αυθεντική εκδοχή του εαυτού σας, και ως εκ τούτου, μπορεί να βιώσετε μια ριζική αλλαγή στο ποιος σας ελκύει.

Εάν έχετε δει κάποιον αδιάφορα, μήπως ήρθε η ώρα να το επαναξετάσετε; Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο αυτή τη χρονιά, αν είστε ελεύθερες, να έρθει στο δρόμο σας ένας σύντροφοε που θέλει ακριβώς το ίδιο με εσάς.

Σκορπιοί

Η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να μην είναι τόσο ζουμερή ή συναρπαστική όσο το προηγούμενο διάστημα, ή ίσως όσο θα θέλατε να είναι.

Ένας σημαντικός λόγος θα μπορούσε να είναι επειδή έχετε γίνει πολύ πιο επιλεκτικές ή ίσως και φοβισμένες. Το όνειρό σας πάντως να αποκτήσετε με αυτόν που σας ενδιαφέρει μια σεξουαλική σύνδεση που να είναι ώριμη, συνεπής και απόλυτα διαφανής θα πραγματοποιηθεί.

Τοξότες

Αυτή η χρονιά σας υπόσχεται διασκέδαση, πάθος και ρομαντισμό, αρκεί να είστε ανοιχτές και όχι κλεισμένες στο καβούκι σας.

Σας προτείνουμε λοιπόν να ζείτε τη στιγμή και όχι να κάθεστε και να υπεραναλύετε τα πάντα ή να έχετε για το κάθε τι πάντα μεγάλες προσδοκίες, γιατί αν όσα θέλετε και περιμένετε δεν γίνουν πραγματικότητα, τότε σίγουρα θα πέσετε από τα σύννεφα.

Αιγώκεροι

Ίσως ανακαλύψετε ότι είστε ανοιχτές σε ανθρώπους πολύ διαφορετικούς από τον συνηθισμένο σας τύπο. Ό,τι κι αν προκύψει για εσάς τώρα, να ξέρετε ότι ο ορισμός της απόλαυσης δεν θα είναι ο ίδιος μέχρι το τέλος του έτους.

Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σας που θέλει να κρατήσει τα πράγματα ανάλαφρα και ξέγνοιαστα και ένα άλλο που ποθεί βάθος και συναισθηματική σύνδεση. Για να κυλήσουν όλα ομαλά, σας προτείνουμε να βρείτε τη χρυσή ισορροπία τους.

Υδροχόοι

Μπορεί να μην σας αρέσουν πάντα οι αλλαγές αλλά δεν είναι όλες για κακό. Βγείτε για λίγο από την comfort zone σας και ξεκινήστε καινούργια πράγματα που θα σας προσφέρουν νέες εμπειρίες και συγκινήσεις.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να αρχίσετε να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με την εικόνα ή να προσβάλει την αυτοεκτίμησή σας.

Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, η επικοινωνία μπορεί να είναι ένας τομέας που χρειάζεται προσοχή.

Ιχθείς

Φέτος θα δώσετε περισσότερο έμφαση στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Πολλές από εσάς θα επιλέξετε να παρατείνετε τη μοναξιά σας και άλλες είτε θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, είτε θα τελειώσετε κάτι που σας βασανίζει απίστευτα.

Αυτή είναι η καθοριστική στιγμή για να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση. Χρειάζεται λοιπόν χρόινος για να καθίσετε με τον εαυτό σας, να καταλάβετε καλά τις ανάγκες σας και να ανακαλύψετε ξανά ποιον και τι θέλετε στη ζωή σας.

Φωτογραφίες: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Κεφάλαιο οργασμός: 4 είδη για να αυξήσετε την ευχαρίστηση και να φτάσετε γρηγορότερα στην κορύφωση