Celebrity News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι δηλώσεις λίγο πριν τον γάμο -«Κάποιοι παράγοντες μάς πιέζουν πολύ ψυχολογικά»

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται! Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/9 στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από τέσσερις ημέρες, μάλιστα, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα και η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού, η οποία αναφέρει: «Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη και της Ουρανίας, το γένος Σουλτανή, που γεννήθηκε στη Σκιάθο Σποράδων και κατοικεί στα Μελίσσια Αττικής, και η ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, το γένος Γεοργοστάθη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό».

Λίγες ώρες πριν το ζευγάρι ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε ζωντανά στη Φαίη και στην εκπομπή «Fay’s Time» και αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός.

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν από τον γάμο του

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αποφασίσαμε τον γάμο πριν από έναν μήνα περίπου και δεν αισθάνομαι καλά γιατί αρκετούς ανθρώπους δεν κατάφερα να τους πάρω τηλέφωνο για να τους καλέσω. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μας και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποια έλαβαν την πρόσκληση αλλά δεν αισθάνονται πολύ κοντά μας».

Τότε, η Φαίη είπε στον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Οι άνθρωποι χαίρονται με την χαρά, είτε θα είναι εκεί, είτε δεν θα είναι. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα, αλλά δεν είμαστε χαζοί, όταν μιλάμε για συναισθηματικές πιέσεις, ας κάνουμε λίγο πίσω και να μην πούμε κάτι άλλο. Δεν είναι κακό να βάζουμε στα παπούτσια του άλλου και να σκεφτούμε ότι αυτός ο άνθρωπος ζει μια συγκεκριμένη συνθήκη, ας προσέχουμε λίγο τα σχόλια».

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε: «Ο Λάκης Γαβαλάς με γνωρίζει πολύ καλά. Δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή την δήλωση, ενδεχομένως να μην μπορεί, όπως μου είπε και σε μήνυμα. Δεν είναι ένας ανοιχτός γάμος, απλά καλέσαμε αρκετά άτομα γιατί έχουμε πολλούς φίλους. Όλα έγιναν γρήγορα και υπό πίεση οπότε μπορεί να έχουν γίνει και λάθη.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άνθρωποι που βρίσκονται στην τηλεόραση είναι ότι κάποια από τα λεγόμενά τους έχουν αντίκτυπο και σε οικογένειες και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα γιατί είναι μακριά. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί μπορεί να βάζει σε διαδικασίες οικογένειες και ακόμα και τον ίδιο που περνάει μια κατάσταση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι την Κυριακή».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τις κόρες της και τον σύζυγό της -«Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη»

Ανδρέας Φουστάνος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»